Авторските права на английските текстове поместени в сайта принадлежат на АА Grapevine, Ins 2002; Оригиналните текстове са на собственика на сайта: http://www.aa.org

АА Новини » 2013 » Декември » 27

Покана за събиране АА групите в Дряново

Скъпи приятели,
на Конвенцията в с.Кранево - проведена в края на лятото на 2013 година - присъстващите подкрепихме идеята отново да се съберем заедно, за да споделим какво сме правили, какво правим и какво бихме могли да направим да предаваме посланието на АА на тези алкохолици, които все още страдат.

В духа на нашата Първа Традиция:”Нашето общо благополучие стои на първо място. Личното ни възстановяване зависи от единството на АА”. Съоснователите на „Братството на АА”, ветераните на АА и други алкохолици от ранните години на АА ни оставят три завета – единство, служене и възстановяване. Ще се радваме, ако всеки допринася, както може и бъде полезен за това да ги изпълняваме и прилагаме тук, в България.

Всички, които желаем, можем да се срещнем в Дряново, където да споделим опит, сила и надежда, да проявим групово съзнание и да продължим напред.

<p >Срещата/сбирката ще се състои в Дряново на 08 и 09 февруари 2014 година, Хижа "Бачо Киро" - Дряновски манастир <a href="http://www.dryanovo.com/bg/hija/">www.dryanovo.com/bg/hija/</a>

<p >Който желае може да дойде от петък. Начало на събитието:10.00 часа, събота, 09.02.2014 година. ТЕМА ПЪРВА:” Уточняване на дневния ред и за какво се събираме”. Заминаване в неделя след обед. Предлагаме всяка група на АА да избере двама човека, които ще я представляват при обсъждане и вземане на решения, като всяка група на АА има право на един глас. Останалото нека го реши груповото ни съзнание. Цените за една нощувка и други подробности са посочени в сайта. Можем да платим една или две нощувки с един или два обяда.Срок за записване: 15 - ти януари, 2014 година, на е-мейл: <a href="mailto:samozadnes.bg.aa@abv.bg" >samozadnes.bg.aa@abv.bg</a> или на телефони: 0879588850 и 0888692604.

<p >Всеки брат или сестра загрижен за нашето общо благо е добре дошъл.

<p >Бил Уилсън, в лично мнение по 12 – та Традиция на, споделя: ”В духа на нашите Дванадесет Традиции, всеки един член на АА и всяка една група на АА, трябва да се откажем от нещо в името на общата цел.”

<p >ДВАНАДЕСЕТ ПРИНЦИПА ЗА СВЕТОВНОТО СЛУЖЕНЕ

<p > Бил Уилсън, както са приети от 12-та годишна General Service Конференция на Анонимни Aлкохолици на 26-ти април 1962 година.

<p >Навярно днес, ние, членовете на АА, имаме повече свобода отколкото което и да е общество в света. И както вече сте разбрали, ние не изтъкваме , че това е преимущество. Ние знаем, че всеки от нас е длъжен да действа в съответствие с 12-те стъпки и 12-те традиции на АА (A.A.’s Twelve Steps ;Twelve Traditions), тъй като в противен случай на нас ще ни се наложи да се сблъскаме с разпадането и гибелта както на отделните членове, така и на групите.

<p >Поради това, че ние ценим така високо нашата свобода, и че ни е трудно да почувстваме момента, когато ще трябва да я ограничим, ние препоръчваме на Конференцията да се въздържа напълно от едни или други актове на авторитарно управление, които биха могли по някакъв начин да ограничат свободата на членовете на АА, дадена им от Бог. Съхраняването на тези свободи – това е реална и надеждна гаранция за това, че самата Конференция завинаги ще се запази демократична по дух и в действията си.

<p >Ето защо ние се надяваме, че нашата Конференция ще се старае да действа винаги в дух на взаимно уважение и любов между своите членове. Това от своя страна означава, че трябва да преобладава взаимно доверие; че никакви действия не бива да бъдат предприемани в състояние на гняв, прибързано или необмислено; че трябва да се полагат грижи за уважението и защитеността на всяко едно малцинство; че никакви действия никога не трябва да носят характера на персонално наказание; че при всяка възможност важните решения ще бъдат приемани с достатъчно единогласие; и че Конференцията винаги ще бъде на страж против деспотизма – голям или малък, където и да се намира той – в болшинството или в малцинството.

<p >Според нас съвкупността от тези няколко позиции и практики е същността на демокрацията – в мислите и действията.

<p >Стремеж на членовете на АА винаги ще бъде желанието да се доближават до образа и подобието на Бог в свободата, която Той ни е предоставил. И нека нашата Конференция бъде винаги основен символ на тази безценна свобода.

<p >Ние, членовете на АА смятаме, че нашата свобода да служим на хората е една истинска свобода, благодарение на която ние живеем; свобода, в която виждаме смисъла на нашето съществуване.
Views: 1323 | Добавено от : puvpav | Date: 27-12-2013 | Коментари (0)

Конвенция в Хърватия

We hope you might join us on the lovely coast of Croatia for the 14th International English Speaking AA Convention in Trogir 6th – 8th June 2014. Our program in Croatia is small but full of love; we would welcome your support and your stories. We can offer a sun filled weekend – and a bucket full of sobriety. The 2014 Flyer and the hotel room and apartment rates are attached. Hope you'll join us to stay sober and help other alcoholics to achieve sobriety! (Cheap Budget flights available to Split with Easy Jet and to Zadar with Ryan Air)

Please spread the word!

Love from Croatia, Our AA Family.

/Copy_of_Flyer_Trogir_2014.pdf
/Copy_of_PDF_Hotel_Medena_Rates_2014.pdf

Views: 1058 | Добавено от : puvpav | Date: 27-12-2013 | Коментари (0)

Меню:
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Ал-Анон в България

Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz