Искам трезвен живот - Page 7 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Искам трезвен живот (тема на bababunchi)
Искам трезвен живот
babaraina24 Дата: Четвъртък, 13-04-2017, 2:47 PM |Съобщение 91
От скоро
Група: Потребител
Постове: 4
Статус: Извън линия
Здравейте!
Аз нямах проблем с регистрацията, малко завъртяно ми се видя, но не беше като копане примерно. Когато съм търсила помощ тук, такава ми е била предложена. Същото важи и за сбирките. Не казвам, че всичко ми харесва, но никой не ми е обърнал гръб. Благодаря на всички, които са ме съветвали до тук, както и за това, че не са отрекли правото ми да не последвам съветите им.
П.П. В доста форуми съм писала и чела, не съм срещала случай, да можеш да пуснеш тема без регистрация. Така е навсякъде.

Весели празници на всички. Радвам се, че ви намерих smile
 
elica Дата: Четвъртък, 13-04-2017, 8:11 PM |Съобщение 92
С опит
Група: Модератор
Постове: 184
Статус: Извън линия
И аз се радвам за теб, babaraina24! Весели празници. smile
 
Коцето! Дата: Петък, 14-04-2017, 8:04 AM |Съобщение 93
Група: Гост





Да де, ама то в регистрацията е проблема, зная, че на почти всички места няма как без регистрация, не съм малоумен, нито алкохола ми е избил всички мозъчни клетки безвъзвратно, както е при всички вас!! Хората които отговарят тук, като баба ти райна, която изгоних от приятели във фб, според мен са бавноразвиващи се, които четат избирателно 10% от написаното(до там и е познавателната способност) и отговарят отново избирателно на една десета от тези десет. Напълно безсмислено е занапред да пиша или да се опитвам да обяснявам каквото и да било. Останете си със здраве в тази дупка наречена АА, имайте и поддържайте си само вашите виждания и мироглед, променяйте света според вашият аршин и не ме занимавайте повече с глупостите си пиянски, както и с вашият тъп и смешен бог!!
 
babaraina24 Дата: Петък, 14-04-2017, 12:13 PM |Съобщение 94
От скоро
Група: Потребител
Постове: 4
Статус: Извън линия
Коце, щом ти е по-приятно да си повтаряш, че си ме изгонил от някъде, аз нямам нищо против. Аз като ти чета тука писаниците и търся смисъл в написаното, се изкушавам да направя един кратък конспект на изложеното от теб от началото до момента. Този, който пише несвързано си ти, вземи си изчети излиянията от самото начало и търси смисъл и причинно следствена връзка ако можеш... Аз далеч не съм напред с програмата на АА, не мога да се похваля с търпението и добронамереността на останалите. Държиш се агресивно и грубо към хора, които не си позволиха да хвърлят и една лоша дума към теб. Влизаш редовно във форумът на алкохолиците, твърдейки, че ти самия не си такъв. Искаш да развиваш теми и теории на тема алкохолизъм, въпреки, че ти самия не си такъв, нито си експерт по въпроса. Тука си намери поле за изява, не да търсиш помощ, а да обиждаш безнаказано, да се държиш грубо и цинично и да си изсипваш кофите с излишни и никому не нужни, несвързани мисли. Това е лично моето мнение, не ангажирам никого с него. Но като не си толкова тъп, нямаше сто пъти да роптаеш, че не можеш да пуснеш тема, при положение, че опитваш да го направиш като гост. Като не си толкова тъп, до сега за един месец щеше да си се регистрирал сто пъти и да си си пуснал великата тема за алкохолици, които презираш, които са пълни нещастници и изобщо не те е еня за тях. На които освен да сипваш обиди, да се кълнеш, че няма да им пишеш през ден и да ги банваш, друго не правиш. Ако не търсиш помощ тук, не разбирам какво търсиш изобщо. Защо регулярно влизаш за да обясниш какъв не си, колко си напред с материала и как всички са супер прости в тоя форум, с мозък повреден от алкохола. Аз лично не съм пила от близо три месеца, ти кога за последно пи, Коце? Остани си със здраве и благодаря ти, че "ме изгони" от фб, наистина! Благодаря ти, че не ми пишеш. Приятен живот от мен и успех.
 
Коцето! Дата: Събота, 15-04-2017, 7:00 AM |Съобщение 95
Група: Гост





Изгоних всички АА от моя фб- ЕСТЕСТВЕНО!!

Ние ви предлагаме бутона кенсъл, кликнете! Кенсъл не работи- вие сте много тъпи, щом цял месец го натискате и не можете да кенснете нищо, а само се оплаквате!
..................
Отговор:
Променено от модератор!
 
babaraina24 Дата: Събота, 15-04-2017, 7:46 AM |Съобщение 96
От скоро
Група: Потребител
Постове: 4
Статус: Извън линия
За мен единственото логично решение е, да си платиш един домейн, koceto4ever.bg или нещо от сорта. Там всичко да ти е перфе, под конец. Да е направено така, че и маймуна да се оправи и то с една ръка, щото с другата ще яде банан и така... Там ще можеш да теглиш теми с подтеми, ще можеш да разгърнеш изцяло своите идеи и теории, необезпокояван и изцяло независим от разни нещастници и пр. Очаквам с нетърпение да чета блога ти, Коце. Сигурна съм, че ще е наситен с мъдрост и просветление wink
 
phono Дата: Събота, 15-04-2017, 7:56 AM |Съобщение 97
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
P.S.
Пак съм аз. - баба Райна, току що си направих втора регистрация. Ей така, от скука... Отне ми една минута и беше въпрос на 4 клика. Ако все още се напъваш да се регистрираш, обърни се към 5 годишното си съседче, то ще те ориентира wink
 
Коцето! Дата: Събота, 15-04-2017, 8:54 AM |Съобщение 98
Група: Гост





Да ще си направя сайт, работи се по въпроса, но ти няма да успееш да се регистрираш там, гарантирано!

Много здраве на теб и на останалите  на АА!!
Променено от модератор!
Поради невъздържаност, използване на обидни епитети и неспазване правилата на форума, последният пост на НЕРЕГИСТРИРАН потребител Коцето,
е премахнат от администратора на сайта! 
Тъй като се наложи да бъдат премахнати още  мнения на същият нерегистриран потребител, екипа на сайта ще наложи  БАН на IP адреса му, което ще доведе до невъзможност да публикува повече в този форум!
 
hope Дата: Събота, 15-04-2017, 11:42 AM |Съобщение 99
С опит
Група: Потребител
Постове: 1647
Статус: Извън линия
Вярно е, че за 9 трезви и чисти години се научих на доста тръпение.
Но при условие, че се сипят подобни обиди по повод на форума и на АА, ще помоля административния екип на сайта да вземе нужните мерки.
Мисля, че никой няма право, и то след няколко предупреждения, да сипе такива обиди по адрес на АА, неговите членове, форума и всички търсещи и споделящи помощ потребители.

На всички приятели тук - отново Светли празници!


Съобщението поправено от hope - Събота, 15-04-2017, 11:47 AM
 
July Дата: Събота, 15-04-2017, 2:05 PM |Съобщение 100
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
Светли празници, момичета! Моля ви, за още малко търпение.Обръщам се с апел към вас. Нека се помолим за Коцето, който ясно ни показва грозната картина на болестта алкохолизъм и на пиещия алкохолик. След Великден във форума ще могат да пишат само регистрирани потребители!
 
hope Дата: Събота, 15-04-2017, 2:18 PM |Съобщение 101
С опит
Група: Потребител
Постове: 1647
Статус: Извън линия
Съгласна! Ще се помоля! smile
 
Коцето! Дата: Неделя, 16-04-2017, 7:25 AM |Съобщение 102
Група: Гост





Added (16-04-2017, 2:09 AM)
---------------------------------------------
Пфффххххахахахахахаха

Added (16-04-2017, 7:25 AM)
---------------------------------------------
Хаха, ауу ами сега? Сега ще ревна, че са ме изгонили от АА форум!! Знаете ли през кое ми е затова, че група изпадняци, останали без мозъчни клетки алкохолици, ме категоризират и определят като всякакъв?
Вие си живеете в някакъв ваш измислен свят където проблема е вечно в другите, определяхки ги като такива и онакива и в тоя свят ще си останете. Жалки сте ми просто! Какво има да общувам с увредени тъпаци и изпадняци? Нито ме интересува безподобно тъпия ви форум, нито безпредметните сбирки, в които не виждам никакъв смисъл, нито някой от вас. Сбогом изпадняци!

Промяната е направена от модератор!
 
elica Дата: Неделя, 16-04-2017, 8:52 AM |Съобщение 103
С опит
Група: Модератор
Постове: 184
Статус: Извън линия

Quote
Какво има да общувам с увредени тъпаци и изпадняци? Нито ме интересува безподобно тъпия ви форум, нито безпредметните сбирки, в които не виждам никакъв смисъл, нито някой от вас.
 
Ок, Коцето!. Това го чета за пети-шести път. И пак ми излиза въпроса : Щом е така, какво продължаваш да правиш ти тук? Не откривам логика в действията ти.
 
Коцето! Дата: Неделя, 16-04-2017, 9:10 AM |Съобщение 104
Група: Гост





Логика се открива при наличие на мозък а твоя алкохола ти го е изпил, така че няма смисъл да търсиш такава!
 
July Дата: Неделя, 16-04-2017, 9:39 AM |Съобщение 105
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
От днес не регистрирани потребители няма да могат да пишат във форума.
Те ще могат само да четат. Това ще е така докато решим друго smile
За сега по този начин ще избегнем не добронамерени и никому не помагащи публикации и ще ограничим спама до минимум

Христос Воскресе!
Здраве, радост и любов желая на вас и вашите семейства!
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Искам трезвен живот (тема на bababunchi)
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz