Помощ - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Помощ
Помощ
by2103 Дата: Четвъртък, 26-08-2021, 10:27 AM |Съобщение 1
От скоро
Група: Потребител
Постове: 4
Статус: Извън линия
Здравейте, пиша ви с огромна молба за съвет, тъй като вече не знам към кого да се обърна. Половинката ми има сериозен проблем с алкохола. На моменти (когато пиенето му стигне до краен предел и завърши с грандиозен скандал между нас) осъзнава, че има проблем и с помощта на успокоителни и намаляване на пиенето спира да пие 3-4 дни по-късно. Успява да издържи няколко дни, но рано или късно се случва нещо и той отново си слага една ракия. В продължение на няколко дни пие с мярка- без да се напива, до момент, в който започва да пие бира от сутринта, няколко дни по-късно вече бирата се заменя с ракия и така до следващия пореден грандиозен скандал. Трудно е да се говори с него, защото когато започне да пие, твърди че няма проблем с алкохола. Все едно в него живеят двама различни човека. Когато не е пил осъзнава, че е алкохолик, но когато е пил- няма абсолютно никакъв проблем д алкохола. Насочих го към страницата на АА последния път, но проблемът пак беше решен за ден-два. Какво мога да направя, за да му помогна да се излекува от тази болест и да спася както живота му, така и връзката и семейството ни?
 
hiborisov Дата: Събота, 28-08-2021, 10:06 AM |Съобщение 2
От скоро
Група: Потребител
Постове: 19
Статус: Извън линия
Зависи докъде е стигнал в началото не можеж изчакай да се осъзнае и после двамата може да го преборите. Отнасяй се с него както в началото без съжеление, снисхождение ти имаш доста повече комплекси и проблеми. След около месец ще си получиш мъжа в когото си се влюбила, до края на годината никакви купони, партита и други, вие сте си достатъчни.
 
rainabs23 Дата: Неделя, 12-06-2022, 4:19 PM |Съобщение 3
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
by2103, Здравей , бих искала да разбера дали успя вашата половинка и евентуално как постъпвахте . Тъй като при моята половинка положението е същото . Той осъзнава че има проблем , иска да спре а след 3 4 дни започва да се крие и да пие . Обичам го и с цялото си сърце и душа искам да му помогна . Желая успех на всички и слънчеви дни
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Помощ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz