Добре дошли! - Page 56 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Добре дошли!
Добре дошли!
hiborisov Дата: Сряда, 01-04-2020, 8:03 AM |Съобщение 826
От скоро
Група: Потребител
Постове: 19
Статус: Извън линия
Скъпа не е само мравучкането схващат се пръсти. Аз се престраших от около месец съм трезвен но според ситуацията няма збирки покрай епидемията а навсичко отгоре в Един от Най Красивите градове в България няма, това е Русе. Така, че ще си помагаме по еденично подарявам ви пролет и цветя
 
hiborisov Дата: Сряда, 01-04-2020, 8:12 AM |Съобщение 827
От скоро
Група: Потребител
Постове: 19
Статус: Извън линия
Не чувството на депресия, спокойно преминава задръж седмица и да продължим
 
hiborisov Дата: Сряда, 01-04-2020, 8:18 AM |Съобщение 828
От скоро
Група: Потребител
Постове: 19
Статус: Извън линия
първият ден всичко е загубено, втори ден още повече трети ден организма малко по-малко се изчиства седмица две чувстваш се като нов месец след това падаш пак в капана това е което опитните потребители наричат затворен кръг. но затова сме тук защото това е начина
 
hiborisov Дата: Сряда, 01-04-2020, 8:39 AM |Съобщение 829
От скоро
Група: Потребител
Постове: 19
Статус: Извън линия
Според мен няма да можем без да се откъснем от средата. Дори тя да е прекрасна. Племеницата ми учи мода в Италия Калоян завърши докторантура в Германия. Аз който завърших компютърни системи и технологии в Русе и Париж паднах в този капан. Естествено всичко си има пред-история. И Докато не я споделим и не се изчистим първо от угризенията, едва ли ще се справим със зависимоста. Моите са много ожених се за прекрасна жена завършил дипломант развивах се главоломно. Изневерих и тя въпреки всичко е искаше да се откаже от мен но аз не можах да го приема и изпаднах в тази бездна. Тя ме осъди и имаше право за мого пари загубих всичко не само работата си а домът си, приятелите, семейството те гледа по друг начин. Малко по малко е не толкова малко по малко излязох в европа за да успея да погася задълженията си. Сега с тази криза с корона-вируса се наложи да се върна но ми остават 12000 евро а само за апартамента който взех и ипотеката дължах 290 000 евро. Има спасение само да се подкрепяме. Пожелавам ви цветна пролет и здраве момчета и момичета.
 
boriana99 Дата: Вторник, 14-04-2020, 9:34 AM |Съобщение 830
От скоро
Група: Потребител
Постове: 4
Статус: Извън линия
Много се радвам,че пишеш.Аз съм от Русе и наистина е трудно..Но никой не ни е обещал ,че ще е лесно.Важното е желанието и вяра.Аз също си мислех,че съм добре и след една година чиста пробих,но отново започнах вече с програмата на АА.И наистина се получава, чувствам се много по-добре!И ще продължавам.А сбирки ще има.Всичко е задвижено.С ваша помощ,като се съберем ще си отворим сбирка.Аз ще съм там и ще ви чакам.Ще бъде в Католическата църква.Имаме уговорка и помощ.
 
kirchevmihail89 Дата: Четвъртък, 21-05-2020, 4:55 AM |Съобщение 831
От скоро
Група: Потребител
Постове: 3
Статус: Извън линия
Незнам как да започна..... Работих в Чужбина, и преди да тръгна за работа към 10 сутринта,разреждах бутилка ром, или водка със сок, в кутия от сок, и бутилка вино пак излята в кутия от сок,и до края на смяната към 21:00 часа, всичко е изпито, халюцинацийте ми започваха обикновено към 18:00 часа,което ще рече викове и обиди към хора,които повечето пъти не са край мен в такъв момент, но и да са там е същото, а около мен има и други работещи...На другия ден след събуждане съжалявам щото осъзнавам как съм се държал, и веднага отивах да си купя алкохол щото не се понасях .. Ще спра до тук, от Март съм в БГ и не работя, тук я карам на Бира и Водка, незнам кой как е, незнам кой колко пие, или пие "само вечер", но аз почвам след събуждане, когато и да е в денонощието..Този мой коментар е отгоре, отгоре, ще пусна и още един до няколко дни, в който ще опиша тежките последствия от пристрастяването към алкохола... (регистрирах се отново, не си помня паролата)

Съобщението поправено от kirchevmihail89 - Четвъртък, 21-05-2020, 5:07 AM
 
kirchevmihail89 Дата: Четвъртък, 21-05-2020, 4:56 AM |Съобщение 832
От скоро
Група: Потребител
Постове: 3
Статус: Извън линия
Преди коментирах като Alindominus

Съобщението поправено от kirchevmihail89 - Четвъртък, 21-05-2020, 4:57 AM
 
elica Дата: Четвъртък, 21-05-2020, 5:25 AM |Съобщение 833
С опит
Група: Модератор
Постове: 184
Статус: Извън линия
Здравей, kirchevmihail89!  И добре дошъл!

Това, за което пишеш е било ежедневие за много от хората, които дойдоха в Анонимни алкохолици. Включително и за мен. Всеки в АА, с който разговаряш ще знае как се чувстваш, какво ти е в главата и в душата. И не защото го е чул или прочел от някъде, а защото го е преживял. И повечето от тях намериха изход в АА.

Това, което мога да ти предложа е да звъннеш на някой от телефоните на групите в БГ, линк към които слагам по - долу. Така ще можеш да поговориш с някой като теб. Контактът със себеподобен, който се е измъкнал от блатото, е безценен и помага. Ако се чудиш как просто опитай и ще разбереш.

http://www.aa-bg.info/index/grupi_na_aa_v_bulgaria/0-6

В момента много от групите имат скайп сбирки, но ако в града, в който живееш има група, би могъл да си направиш и жива среща с човека, който ще вдигне телефона, ако звъннеш.

И пиши пак.
 
kirchevmihail89 Дата: Четвъртък, 21-05-2020, 6:16 AM |Съобщение 834
От скоро
Група: Потребител
Постове: 3
Статус: Извън линия
БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРА ЕЛИ
(пращам втория пост, за който писах)

КОЛЕГИ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА МИ КАЗВАХА ЧЕ ЛЪХАМ НА АЛКОХОЛ(ВСЯКАКЪВ СПИРТ), ДРУГИ ЧЕ ИМАМ “ПРОБЛЕМ С АЛКОХОЛА”,ПЪРВИТЕ ДАЖЕ СЕ СТРАХУВАХА ДА НЕ ИМ НАПРАВЯ НЕЩО НА “ПИЯНА ГЛАВА”, И ЧЕ СЪМ ГИ ИЗЛАГАЛ НА РАБОТА ПОНЕЖЕ СЪМ “ЛЪХАЛ НА ПИЕНЕ”(но същите тези се изказваха по теми които са им много чужди,и гледах сеира им,не са ми били никакви,не са ме уреждали и т.н)НО МИСЪЛТА ЧЕ МЕ ОДУМВАТ В ГРЪБ,ЧЕ СЪМ ПИЕЛ НА РАБОТА МЕ ЯДЕШЕ ПОСТОЯННО,ПОДТИКВАШЕ МЕ КЪМ РУГАТНИ КЪМ ТЕЗИ КОИТО СМЯТАХ ЧЕ МЕ ОДУМВАТ .. ЧУЖДЕНЦИ МИ КАЗВАХА ДА СПИРАМ ДА ПИЯ, И ДА СИ ТЪРСЯ ЖЕНА, ИМЕННО ЖЕНА(чужденка) КОЯТО ДОЙДЕ ПО КЪСНО У КЪЩАТА В КОЯТО НИ НАСТАНИХА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, РАЗДУХА НА РАБОТА ЧЕ ОЩЕ СЛЕД СТАВАНЕ СИ ТЪРСЯ ВОДКАТА В ХЛАДИЛНИКА……. ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА ПОВРЪЩАМ РЕДОВНО НА 1,2 ДНИ,ПОНЯКОГА САМО КАТО ВИДЯ ШИШЕТО И МИ СЕ ГАДИ…НЕ ЯМ МАНДЖИ…… В МЕСЕЦА ЗА ПОСЛЕДНАТА СИ РАБОТА НАВЪН,НА ПОЧИВКИТЕ ХОДЕХ ДА СИ КОПУВАМ ПАТРОНЧЕТА(после ги пиех в кенефа), ВМЕСТО ДА ПОЧИВАМ С ДРУГИТЕ,ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, ЧЕ МЕ ВЗЕМАТ ЗА “ТЪРСЕЩ ВНИМАНИЕ” ПО ТОЗИ НАЧИН, А АЗ ГЛЕДАХ САМО КАК ДА ИДА ДА ПИЯ НЯКЪДЕ СКРИШОМ, ЕДВАМ ГИ ИЗТЪРПЯВАХ ЩОТО ЯКО БЪРКАХА В ПРЕЦЕНКАТА СИ, КАКТО ЕДВАМ ТЪРПЯХ СЕБЕ СИ…

…..А ПАРИ КОЛКО ОТИВАЛИ… И ЗА КАКВО ДРУГО СА МОЖЕЛИ ДА БЪДАТ ПОХАРЧЕНИ….”НЕ СЕ ПИЕ ОТ ХУБАВО ОТ ЕЙ".
 
michaelwayne2 Дата: Сряда, 27-05-2020, 12:50 PM |Съобщение 835
От скоро
Група: Потребител
Постове: 12
Статус: Извън линия
Здравейте, имам желание да пусна лична тема, за което просто трябва да наспамя три поста.
 
by2103 Дата: Четвъртък, 26-08-2021, 10:21 AM |Съобщение 836
От скоро
Група: Потребител
Постове: 4
Статус: Извън линия
Здравейте
 
dannyto3 Дата: Петък, 27-08-2021, 8:09 PM |Съобщение 837
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
Здравейте!

Съобщението поправено от dannyto3 - Петък, 27-08-2021, 8:13 PM
 
i_jordanoff Дата: Четвъртък, 31-03-2022, 2:25 PM |Съобщение 838
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
Здравейте ! От скоро съм във форума и реших да се разпиша. Радвам се, че се присъединих към Вас. smile

Съобщението поправено от i_jordanoff - Четвъртък, 31-03-2022, 2:27 PM
 
atomical Дата: Събота, 03-12-2022, 8:42 PM |Съобщение 839
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
Здравейте. Нямам права да създам нова тема и затова пиша тук.
Препоръчаха ми Алкотокс смеска от билки като средство за спиране на алкохолната зависимост.
Бихте ли споделили дали някой е ползвал Алкотокс или подобни препарати. Какви са резултатите?
Благодаря.
 
kat1968 Дата: Сряда, 18-01-2023, 10:19 AM |Съобщение 840
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
Здравейте,мисля че съм алкохоличка.Пия само вечер,станало ми е нещо,като условен рефлекс,като се прибера от работа да пия 100-200гр. твърд алкохол.Не се напивам и не правя глупости,но осъзнавам,че не може така.Вредя на здравето си,и се срамувам от себе си.Искам и аз да попитам за лекарствата ,които предизвикват отвращение от алкохола.Не мога да се справя сама,имам нужда от помощ...
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Добре дошли!
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz