Бира
|
|
dobkatatata1914 |
Дата: Вторник, 12-05-2020, 11:16 PM |Съобщение 31 |
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
| Добро утро
Съобщението поправено от dobkatatata1914 - Вторник, 12-05-2020, 11:23 PM |
|
| |
michaelwayne2 |
Дата: Сряда, 27-05-2020, 12:51 PM |Съобщение 32 |
От скоро
Постове: 12
| Бирата също води до напиване, просто защото в един момент от бира се минава на по-твърд алкохол.
|
|
| |
kommhenker |
Дата: Понеделник, 29-06-2020, 5:12 PM |Съобщение 33 |
От скоро
| ..две бири бе.. 2 бири бе, да го еб@.. и отново мармалад.. 3 месеца не бях близвал и сега отново започна кръговрата..
|
|
| |
michaelwayne2 |
Дата: Петък, 31-07-2020, 7:25 PM |Съобщение 34 |
От скоро
Постове: 12
| Де да можех да пия по 1-2 бири, като нормалните хора.. Пия ли 1-2 и обикновено се стига до двудневен или тридневен маратон...
|
|
| |
philipparadionova |
Дата: Петък, 07-08-2020, 6:52 PM |Съобщение 35 |
От скоро
| Осъзнавате ли, че сте си направили форума така, че почни никой не може не може да пише в него? Може ли да ми смените името също
|
|
| |
galinailieva77 |
Дата: Вторник, 23-02-2021, 7:57 AM |Съобщение 36 |
От скоро
Постове: 11
| Винаги съм смятала, че бирата не е алкохол и това се оказва най - голямата ми заблуда. На обяд бира, вечер бира, и когато се обърна и видя количеството изпита бира и направо се ужасявам. После обърнах на вино - не искам да имам бирено коремче. и така се захласвам, че и от това количеството което изпивам е плашещо. Днес се чувствам ужасно зле. Сутринта се събудих с главоболие, ужасяващи мисли и самомосъжаление . Моля се, Бог да ми помогне да се изправя и да се спася.
|
|
| |
simba_dob |
Дата: Вторник, 11-05-2021, 3:21 PM |Съобщение 37 |
От скоро
| Здравейте, хора И аз съм от „любителите” на бирата! Пия редовно почти от 4 години. В началото започнах с кенче, две, за да се освободя от стреса и напрежението. Докато не стигнах до галонче, после два. Та сега съм на етап, в който от сутринта започвам и до вечерта изпивам 2,5 до 4-5 литра. Абстиненция мисля, че нямам, но винаги изпитвам вина, да това че не успявам да се контолирам. Работата ми е доста напрегната и работя от вкъщи, та почти никой не знае. Мъжът ми мисли, че не е проблем, че пия, понеже не ми личи, даже за да не съм напрегната ми носи кенче да си пийна. Така, че от него подкрепа не очаквам. Знам, че имам проблем и искам да го реша. До сега имам няколко опита! 20 дни е най-дългия, но после дойде Коледа, Нова година, рожден ден, 8-ми март, Велкикден! И след всеки празник казвам от утре спирам... Днес изчетох половина форум и реших да споделя с вас надеждата за ново начало! Ден първи...
|
|
| |
aavarnabg |
Дата: Понеделник, 17-05-2021, 8:41 PM |Съобщение 38 |
От скоро
Постове: 3
| simba_dob, здравей. Сама ще ти е трудно. Да не кажем - невъзможно. Ела при нас на сбирки. Намери информацията в сайта за твоя град и идвай смело при мас. Заедно е по-лесно!
|
|
| |