След като родих, престана да ме желае - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » След като родих, престана да ме желае
След като родих, престана да ме желае
Гост Дата: Събота, 03-05-2014, 11:19 PM |Съобщение 1
Група: Гост





Здравейте!
Реших да споделя с вас това, което ме терзае напоследък. С моя мъж сме вече 10 години заедно, от 4 години си имаме и прекрасно детенце. В началото с мъжа ми правихме секс почти всеки ден, първите години беше така. След това се разредиха дните, по 3,4 пъти в седмицата. След това забременях и се пазехме повече, но секса не липсваше. След като родих обаче, той просто не се сеща за мен. Един път в месеца я се сети, я не. Имам чувството, не може да живее и без това.
В допълнение да кажа, че нито съм дебела, нито съм грозна, знам, че ме обича, и аз си го обичам. Твърдо искам да кажа, че не ми изневерява, той е от малкото останали мъже, които смятат, че изневярата е гнусно нещо. Ще има и такива, които ще кажат-не бъди сигурна в него. Напротив, на 100 процента сигурна съм-не ми изневерява. Може би рутината си е казала думата при нас. Вярно, детето не е на градина, при нас си е, няма време за това. Но ми е доказвал, че когато ме иска, и детето да е в къщи, винаги намира начин да бъдем заедно.
Питах го какво се промени при нас, а той, типично по мъжки казва, че си въобразявам, няма такова нещо. А после казва, че е остарял вероятно, затова така се получават нещата. Но не е стар, на 37 е.
Не мога да бъда аз активната, не съм такава, може би това ми е грешката. Опитах няколко пъти, но той ми се сопна, че бил изморен, спяло му се и такива неща. Не ми липсва секса с него, не ми е приоритет, но ми е болно, че не ме желае вече като жена.
Изпадала ли е някоя от вас в такава ситуация и според вас нормално ли е това?
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » След като родих, престана да ме желае
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz