Помогнете ни!!! - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Помогнете ни!!! (Проблем с прекомената употреба на алкохол)
Помогнете ни!!!
batkio_mahno Дата: Четвъртък, 16-10-2014, 9:07 AM |Съобщение 1
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
Здравейте, и преди бях писал във форума. Имаме проблем, не аз а майка ми. Веяе една седмица не спира да пие всеки ден, незнам какво да направим. Ходили сме на лекар, изписаха и лекарства, имаше резултат и то добър, но в момента пак сме на същото положение. Нито аз, нито баща ми не знаем как да постъпим. Направих регистрация във форума с надеждата да получим някакъв съвет. Моля ви помогне ни. И преди е имала този проблем но на последак периодите на запой зачестиха и всико излиза извън кнтрол. Потдържа ме и връзка с лекуващия лекар. Казват ни че всичко зависи от човека, че ако самия той няма желание е много трудно. Говорим си, тя ми казва че ще спре, че няма повече да пие но без резултат. Незная даже и от къде намира толкова пиене че да е в несвяст всеки ден . Незнам какво да правим и как да постъпим......
 
July Дата: Четвъртък, 16-10-2014, 10:07 PM |Съобщение 2
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
Писах ви имейл.
 
Pini Дата: Вторник, 28-10-2014, 3:05 PM |Съобщение 3
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
доста познато ми е , аз съм на 27 и съм силно притеснен за себе си. Пия редовно от 8-9 години и отдавна алкохола спря да ми носи удоволствие, а само проблеми и все по тежки депресии. Издържал съм без пиене и цял месец , но после пак продължих на всеки 5-6 дена да злоупотребявам. Тази седмица си уговорих час с психолог. И аз вземах лекарства изписани от психиатър но ефект нямаше. Не пих в продължение на 2 седмици и първия проблем веднага пак посегнах  и 3-4 дена неможех да изтрезнея. Не мисля, че физически съм пристрастен, но със сигурност психически съм. Лошото е , че и психически никак не се чувствам добре и много често изпитвам депресия особено след препиване. надявам се скоро да реша проблема, защото усещам как се сривам от това, а  бъдещето е пред мен и неискам да го провалям.
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Помогнете ни!!! (Проблем с прекомената употреба на алкохол)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz