Много дълъг запой - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Много дълъг запой (Не пия от 48 часа)
Много дълъг запой
Hliaba Дата: Вторник, 26-01-2016, 7:07 PM |Съобщение 1
От скоро
Група: Потребител
Постове: 2
Статус: Извън линия
Здравейте,в продължение на 6 месеца пиех здраво по 1л концентрат и повече.Между другото живея на Майорка Испания. Сутрин кафе с 70 коняк,на обяд 2 големи рома,след обяд още 2,вечерта на гости на шише уиски,след това допивам в някой бар итака.Тика около нова година направо стана нетърпимо,днес преброих в къщи 46 бутилки различни ,уиски,ром за период от време 33 дена,само за допиване след запой,за ситримта и след обяд. По всичко личи че съм алкохолик,изпитвам нощна абстиненция,и трябва шише да има иначе няма заспиване. Получих и два абстинентни пристъпа миналата седмица. В неделя казах край, от през ноща не съм пил. Сутринта получих лек пристъп,треперене на ръце ,позиви за поврещане,пих 2 литра айрян и мина веднага. Цял ден се движех много изпих 2 литра вода богата на йони и минерални соли и ок. На вечерта нях на гости ядох пица пих 330 мл бира ,те пиха уиски а на мен грам не ми се пиеше,върнах се в къщи и към 2 пре ноща заспах. От отдавна не бях спал тъка хубаво. До леглото си имам бутика водка не разпечатана, да ме дразни ама грам и не мисля за нея. В къхнята съм ги подредил тези 46 бутилки да ми напомнят.То тъка отказах и цигарите от раз от нова година и не ми се пуши,който говори за зависимост от никотина лъже. Не знам правя ли нещата както трябва.
Прикачени файлове: 1530887.jpg (172.3 Kb)
 
elica Дата: Сряда, 27-01-2016, 9:30 AM |Съобщение 2
С опит
Група: Модератор
Постове: 184
Статус: Извън линия
Здравей и тук, Hliaba!

Казвам и тук, защото вчера разговаряхме за кратко по телефона.
Това, което мога да ти препоръчам е да разкараш неразпечатаната бутилка водка. По-добре е да нямаш нищо под ръка. Така дори и да ти се припие ще трябва да отидеш да си вземеш, а през това време би могъл и да размислиш.

И още ти предлагам, освен скайп сбирките на българските групи, да посетиш сбирка на живо в Майорка. Просто да опиташ, да видиш как е. Слагам линк с инфо.

http://www.aamallorca.org/aa-meetings-in-mallorca/

Успех и пиши как върви при теб.
 
Hliaba Дата: Сряда, 27-01-2016, 10:39 AM |Съобщение 3
От скоро
Група: Потребител
Постове: 2
Статус: Извън линия
Здравейте , за бутилката водка не съм съгласен,ако човек е взел твърдо решение трябва да устоява на изкушения,а в мимента тя ми е абсолютно безразлична защото вярата ми е безкрайно силна , че това което върша е абсолютно правилно. Днеска разгпварях с хора които съм наранил с това си поведение, признах за грешката си и обясних полужението и поизках прошка. От неделя нито веднъж не ми се е допивало защото знам че никога вече няма да изпитам удоволствието което беше в началото,а ще бъде живей за да пиеш,пии за да живееш. С уважение!
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Много дълъг запой (Не пия от 48 часа)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz