| Гледай сега, какво стана | 
|  | 
| 

| sandu62 | Дата: Петък, 01-08-2014, 6:00 AM |Съобщение 1 |    От скоро Група: Потребител Постове: 3 Статус: Извън линия | Ама, аз съвсем друго име/ник/ си бях сложил тук. И защо тази снимка? Амчи, аз излязох от анонимност. Ей, затова ги мразя компютрите. Ха - ха - ха. Сега, сериозно. Модераторите, що ми излезе ника от Дира? Че и снимка? Аз снимки не съм публикувал? Изненада. Тотална изненада! | |  |  |  | 
| 

| July | Дата: Петък, 01-08-2014, 9:24 AM |Съобщение 2 |    С опит Група: Администратор Постове: 328 Статус: Извън линия | здравей sandu62, Добре дошъл. Радвам се че си сред нас.
   На въпроса ти .
 Когато си се регистрирал тук, си посочил профила си и страницата в дира. Има едно поле :
 "Your website URL:.....",  което е било попълнено с данни на дир. бг.
 От тук натам има две възможности:
 1. да използваш старата си регистрация, а тази да унищожим напълно или
 2. Опитваме да поправим тази и унищожаваме старата.
 Пиши ми какво избираш за да действаме в избраната посока.
 До скоро . И щастливи 24 часа ))
 | |  |  |  | 
| 

| July | Дата: Петък, 01-08-2014, 9:37 AM |Съобщение 3 |    С опит Група: Администратор Постове: 328 Статус: Извън линия | Докато решиш си позволих да променя снимката. | |  |  |  | 
| 

| elica | Дата: Петък, 01-08-2014, 6:25 PM |Съобщение 4 |  С опит Група: Модератор Постове: 184 Статус: Извън линия | Добре дошъл и от мен!   | |  |  |  |