Hliaba |
Дата: Вторник, 26-01-2016, 7:07 PM |Съобщение 1 |
От скоро
Група: Потребител
Постове: 2
Статус: Извън линия
| Здравейте,в продължение на 6 месеца пиех здраво по 1л концентрат и повече.Между другото живея на Майорка Испания. Сутрин кафе с 70 коняк,на обяд 2 големи рома,след обяд още 2,вечерта на гости на шише уиски,след това допивам в някой бар итака.Тика около нова година направо стана нетърпимо,днес преброих в къщи 46 бутилки различни ,уиски,ром за период от време 33 дена,само за допиване след запой,за ситримта и след обяд. По всичко личи че съм алкохолик,изпитвам нощна абстиненция,и трябва шише да има иначе няма заспиване. Получих и два абстинентни пристъпа миналата седмица. В неделя казах край, от през ноща не съм пил. Сутринта получих лек пристъп,треперене на ръце ,позиви за поврещане,пих 2 литра айрян и мина веднага. Цял ден се движех много изпих 2 литра вода богата на йони и минерални соли и ок. На вечерта нях на гости ядох пица пих 330 мл бира ,те пиха уиски а на мен грам не ми се пиеше,върнах се в къщи и към 2 пре ноща заспах. От отдавна не бях спал тъка хубаво. До леглото си имам бутика водка не разпечатана, да ме дразни ама грам и не мисля за нея. В къхнята съм ги подредил тези 46 бутилки да ми напомнят.То тъка отказах и цигарите от раз от нова година и не ми се пуши,който говори за зависимост от никотина лъже. Не знам правя ли нещата както трябва.
|
|
|