Групите на АА във Варна се вече три
|
|
July |
Дата: Сряда, 04-05-2016, 8:28 PM |Съобщение 1 |
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
| Здравейте приятели. Радвам се да ви съобщя, че групите на АА във Варна са вече три. :) Ето къде и кога може да ни намерите :
Варна Група „Надежда“ Адрес: бул. „Княз Борис 1“ No. 80 / в сградата на католическата църква „Св. Михаил“/ Сбирки: понеделник, сряда и събота от 18:00ч. Открита сбирка: всяка първа сряда на месеца Работна сбирка (инвентаризация на групата): всяка последна сбирка на месеца Тел: 0890940335; е-mail: aa.varna.bg@gmail.com Skype: aa.varna Група „Доверие“ Адрес: ул. „Иван Рилски“ №27. Сбирки: вторник и петък от 18:00 ч. Открита сбирка: всеки първи вторник на месеца. Тел: 0890940335; е-mail:aa.varna.bg@gmail.com; Skype: aa.varna Група „Трезвост“ Адрес: ул. „Преслав“ 41 / в сградата на католическата църква „ Непорочно зачатие на Св.Дева Мария“, минава се през дворчето на църквата/ Сбирки: вторник и четвъртък от 18:30 ч., неделя от 17:00 ч. Открита сбирка: всеки първи вторник на месеца. Работна сбирка (инвентаризация на групата): всеки първи четвъртъкна месеца Тел: 0890940335; Е-mail: aa.varna.bg@gmail.com ; Skype: aa.varna
|
|
| |
Гост |
Дата: Четвъртък, 23-02-2017, 10:32 AM |Съобщение 2 |
Група: Гост
| Здравейте ,Казвам се Катерина и съм алкохоличка. И двамата със съпругът ми сме алкохолици. Има ли англоговорящи група във Варна? Съпругът ми е чужденец. И двамата ще започнем 12- стъпки. Благодаря Ви. Днес е моят първи ден.
|
|
| |
July |
Дата: Петък, 24-02-2017, 11:53 PM |Съобщение 3 |
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
| Здравей, Катерина. Няма отделни сбирки на английски език, но ще се радваме на присъствието ви. Езикът не би бил голям проблем. Поздравления за първият ти ден! До скорошна среща във Варна!
|
|
| |