Добре дошли!
|
|
shundi |
Дата: Четвъртък, 11-10-2018, 1:34 PM |Съобщение 646 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
| Ми той е бил злоупотребяващ, без да е бил зависим.
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Петък, 12-10-2018, 6:59 AM |Съобщение 647 |
С опит
Постове: 169
| Да така е. 7-ми ден при мен. Идват събота и неделя, тогава ми е най-трудно.... Да видим
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Петък, 12-10-2018, 7:18 AM |Съобщение 648 |
С опит
| shundi, само двамата с теб си говорим. Другите къде сте? Надявам се да сте ок и да се справя те. Пишете как върви
|
|
| |
psyxoo |
Дата: Петък, 12-10-2018, 6:29 PM |Съобщение 649 |
С опит
Постове: 22
| Пишете си да върви темата, аз от работа последно време съм доста зает и набързо влизам да ви видя как сте и дали се държите и така. Поне на мен за сега работата ми помага доста да не мисля за пиене.. то няма и време и съм като пребит, ама по-добре така от работа отколкото от пиене.
|
|
| |
magisd |
Дата: Събота, 13-10-2018, 9:24 AM |Съобщение 650 |
С опит
Постове: 342
| Здравейте ,как сте?Колкото до клиниките в Русия ,САЩ и незнам къде още,който успяват да върнат контролираноти пиене,това е вятър работа.Точно Русия изобщо не може да се соправи с разрастването на алкохолизма в държавата.Познавам хора ходили в комуни ,клиники и тн.в чужбина и въпреки всичко нещата не се получават.Интернет е с информация,има и руски форуми и истории на алкохолици.Всеки може да прочете.Интернет е пълен със всякаква информация,от клиники лекуващи рак с медотация,до лечители и гадатели познаващи у лекуващи с поглед.Естествено всичката тази информация е подкрепена с 99% успеваемост и хора твърдящи ,че това е истина.Човек сам решава кое е истина и кое не.Аз за себе си предпочитам да вярвам на доста по големия процент лекари и учени в целия свят ,който твърдят,че алкохолизма не се лекува,едва ли лъжат при положение,че смъртността при тази болест е огромна в целия свят,еле пък в Русия.Чистосърдечно ви препоръчвам,много да внимавате,как ще се лекувате,в какво ще вярвате,какви билки,гъби и тн,ще варите и какво ще си инплантирате,за всички тези неща има информация,че лекуват,но нито едно не е доказано и признато.Бих,казала доста от тези неща са опасни,особено за хора,който тепърва започват да се борят с болестта и са в началото на трезвеността си.Затова приятели внимателно подбирайте информацията и средствата,който ще ползвате.В началото на трезвеността ,човек е отчаян и найвен и е много лесно да бъде заблуден.Дистатъчна е масова реклама на нещо,клиника например,100 фалшиви коментара ,че там стават чудеса разхвърляни из нета и хоп,ние се хващаме за това.
Съобщението поправено от magisd - Събота, 13-10-2018, 9:27 AM |
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Събота, 13-10-2018, 11:55 AM |Съобщение 651 |
С опит
| Аз лично не вярвам на тези фалшиви реклами и знам, че няма лесен начин да спреш да пиеш. Засега се държа. Снощи си купих тиквени семки и злоупотребих с тях Тази сутрин се гордея със себе си.
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Неделя, 14-10-2018, 11:10 AM |Съобщение 652 |
С опит
| Засега почивните дни протичат безаварийно. Добре съм без да съм пила. Днес станах рано сутринта, ходих да бягам и за пръв път от дълго време насам седнах да чета..... Много се радвам. Как сте хора?
|
|
| |
tanyaivanova061984 |
Дата: Неделя, 14-10-2018, 11:59 AM |Съобщение 653 |
С опит
Постове: 56
| Аз съм добре, jenjanik26. И при мен е безаварийно от няколко дни. Добре се чувствам, да видим.....
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 9:43 AM |Съобщение 654 |
С опит
| Аз не съм добре, бях си перфектен до събота, сега не ми е конфортно хич, отново спиране...
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 10:05 AM |Съобщение 655 |
С опит
| Да и на мен тези дни ми е най - трудно. Този път обаче успях да си наложа и нищо страшно не се случи....
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 10:33 AM |Съобщение 656 |
С опит
| Глупости правя, прведи изкарвах по 1-2 седмици сега по 3-4 дена без, и лека полкеа асбтиненциите се връщат, спирам, защото е страшно!
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 1:50 PM |Съобщение 657 |
С опит
| Какво става след 3-4 дни? Абстиненция едва ли е толкова късно, по-скоро ти се допива, както и на мен.
|
|
| |
tanyaivanova061984 |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 3:52 PM |Съобщение 658 |
С опит
Постове: 56
| Пие ми се, разбира се, но в момента ми е по-важно да се науча да живея без пустата отрова. Аз държа фронта и се чувствам прекрасно. Допи ми се преди малко, но започнах да готвя и силното желание отмина и забравих някак си, че ми се пие. Опитвам се да си върна живота обратно! Успех на всички! За днес...., утре пак ще си "говорим".
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 7:25 PM |Съобщение 659 |
С опит
| Мен много ме държи любовта ми към детето, аз знам много добре как се мъчи тя като ме гледа да пия да не говорим да ме вижда пияна...... Срам ме е. Преди време ми каза:"искам си мама"..... Няма по-ценно от детето и щастието с него. Искам да продължа да се радвам на това щастие и затова ще се боря. Заслужава си всяка секунда
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Понеделник, 15-10-2018, 7:26 PM |Съобщение 660 |
С опит
| Shundi, успех и до утре
|
|