hope |
Дата: Вторник, 15-02-2022, 12:11 PM |Съобщение 1652 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 1647
Статус: Извън линия
| Приемане на промяната
Ветровете на промяната преминават през живота ни, понякога - нежно, понякога - като тропическа буря. Да, имаме места за почивка – време да се приспособим към новия начин на живот, време да постигнем баланс, време да се насладим на наградите. Имаме време да си поемем дъх.
Но промяната е неизбежна; тя е и желана. Понякога, когато започнат да духат ветровете на промяната, ние не сме сигурни, че промяната е към по-добро. Можем да го наречем стрес; можем да го приемем като временно състояние, в което сме сигурни, че ще се върнем към нормалния живот. Понякога се съпротивляваме. Надигаме глава и се борим с вятъра, надявайки се, че нещата бързо ще се успокоят, или ще се върнат такива, каквито бяха.
Промените ще преминават през живота ни - ако е необходимо, за да ни отведат до там, накъдето сме се запътили. Можем да вярваме, че нашата Висша сила има план – за всеки нас, дори когато не знаем докъде и защо ще ни отведат промените.
Можем да се доверим, че настъпващите промени са нещо добро. Че ветровете ще ни отведат точно там, където трябва да бъдем.
Молитвата ми за днес:
Днес се моля Бог да ми помогне да се откажа от съпротивата ми към промяната. Моля се да ми помогне бъда отворен и да се доверя, че мястото, където ще ме отведе всяка една промяна ще бъде по-добро от мястото, от където ме е взела.
Моля се да се предам, да се доверя и да приема случващото се, дори и сега да не го разбирам.
In God's Care by Anonynous
|
|
|