Shundi пита
|
|
shundi |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 8:17 AM |Съобщение 346 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
| Как сте приятели?
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 8:33 AM |Съобщение 347 |
С опит
Постове: 342
| Тук сме Шунди.Ти как си?Справяш ли се вече без алкохола?Не се подтискай,че празниците са минали без гости и маси,и това ще си дойде на мястото с времето.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 8:52 AM |Съобщение 348 |
С опит
| Справям се, имаше някакво особено чувство за празнота, ще го преборим и това при теб как минаха празниците, как се справяш то за толкова години си свикнала magisd, сигурно?
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 10:56 AM |Съобщение 349 |
С опит
| Свиква се Шунди,в началото,като теб осещах празнота,с времето спря да ми пука и се забавлявах в компания и без пиене.Колкото по често сядам на маси толкова по рядко се сещам ,че аз не пия,а другите пият.Но с времето започнах да не търпя пияни хора,опротивяха ми някак.Та сега празниците ми минаха по маси,но като видех,че почват вече да се напиват,гледах да се спасявам на някъде,че когато си единствен трезен на масата всички ти изглеждат безумни.Просто приоритетите с времето се променят при мен,вече сядам на маса за да се видим,позабавляваме,но не и да се наливаме.И така.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 11:00 AM |Съобщение 350 |
С опит
| То много смешно, чак ми присъхва устата като седна на масата, жена ми си налее чаша вино....ама почвам да пия от сока на децата и да ям стабилно, за да не мисля, помага ми да отлагам алкохола с 1 час, че има приливи на зверско препиване, и май с някои приятели ще преустановя виждането, крата ме да пия, а тва не е добре!
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 11:15 AM |Съобщение 351 |
С опит
| Ще отмине и това Шунди.Аз съм по маси,от самото си спиране,алкохол в нас постоянно има и имаше,някак с воля устоях и се калих,аз лично контакти не съм прекъсвала,но доста познати сами се дръпнаха,явно не им харесва,че не пия.Прости като седна на маса с времето започнах да ценя компанията,а не алкохола.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 11:26 AM |Съобщение 352 |
С опит
| За сега вкъщи и възможно най-малко контакти и излизания, че много лесно ще посегна, бирения алкохолизъм е коварен
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 03-01-2018, 5:31 PM |Съобщение 353 |
С опит
| Хаха Шунди разсмия ме!Алкохолизма си е алкохолизам,и е ама много коварен,няма винен,няма бирен.Сега си мислиш,че само бира обичаш и ти липсва,но продъшжиш ли да пиеш,неизменно ще стигнеш до там,че ако няма бира,ще пиеш квото има.Сега може и да не ти се вярва,но това е истината,сещам се,че руснаците масово и спирт пият,така че коварна болест е,и алкохолния глад ражда гениални идей!
Съобщението поправено от magisd - Сряда, 03-01-2018, 5:33 PM |
|
| |
shundi |
Дата: Четвъртък, 04-01-2018, 7:40 AM |Съобщение 354 |
С опит
| А съгласен съм, че алкхолизма си е алкохолизъм, имам предвид, че и към самия вкус на бирата съм пристрастен.
|
|
| |
magisd |
Дата: Четвъртък, 04-01-2018, 10:37 AM |Съобщение 355 |
С опит
| Нормално да обичаш вкуса,свикнал си ,а и го свързваш с приятно усещане.В началото,като спрях да пия,пиех тоник защото много ми напомне на джин с тоник,после спрях сега дори не ми харесва вкуса на тоника.Та алкохола рядко притежава ,кой знае какъв хубав вкус,по скоро напротив,но навика плюс илюзиите ни една студена бира в жегата ,след напрегнат ден,плюс това ,че те отпуска,ни създава впечатление,че обичаме вкуса,аз така си го обяснявам,щито сега ,като се сетя за вкусовете на алкохола се сещам за горчиво и щипещо.
|
|
| |
shundi |
Дата: Четвъртък, 04-01-2018, 11:11 AM |Съобщение 356 |
С опит
| То лошото е , че от дете още баща ми ми даваше на пия пяната на бирата.....от там е тръгнала зависимостта ми..
|
|
| |
shundi |
Дата: Четвъртък, 04-01-2018, 11:17 AM |Съобщение 357 |
С опит
| Цялата ми рода пияници...и тва се е отразило ....
|
|
| |
shundi |
Дата: Петък, 05-01-2018, 7:44 AM |Съобщение 358 |
С опит
| Добро утро, как сте приятели?НЕщо се позагубихте?
|
|
| |
shundi |
Дата: Петък, 05-01-2018, 9:14 AM |Съобщение 359 |
С опит
| Сега прочетох живот в трезвеност, доста смислена книга, всеки може да си я ползва като своеобразен наставник.
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 08-01-2018, 7:40 AM |Съобщение 360 |
С опит
| Някой да е ходил на консултация при нарколог?
|
|
| |