Shundi пита - Page 22 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Shundi пита
tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 8:17 AM |Съобщение 316
С опит
Група: Потребител
Постове: 54
Статус: Извън линия
Иде ми да се скрия някъде.
Ще се включа в някоя сбирка тази седмица.Относно живите,за сега нямам възможност.Трябва да помисля за вариант някой да гледа детето,за да мога да отида.
Ще се справя,длъжна съм заради себе си и семейството си.

shundi Дата: Сряда, 20-12-2017, 8:28 AM |Съобщение 317
С опит
Постове: 435
Сега колко дни не си пила ?

tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 9:23 AM |Съобщение 318
С опит
Точно НУЛА..

shundi Дата: Сряда, 20-12-2017, 9:28 AM |Съобщение 319
С опит
Нищо давай пак наново, имаш ли абстиненция?

tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 9:45 AM |Съобщение 320
С опит
Не съм запозната много с абстинентни симптоми,но вечерта не спах добре.Ставах 2-3 пъти да пия вода.Подпухнала съм доста,но той с толкова много рев,нормално.Насила изядох един сандвич,че и снощи не ядох и ми беше лошо.Между другото и кръв от носа ми тече.Не знам дали алкохола е причината,може и да се филмирам вече.
Да,отново почвам и този път няма да се опитвам да преборвам алкохола,защото се убедих,че не мога.Просто не трябва и капка да близвам.

tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 9:50 AM |Съобщение 321
С опит
На мен са ми интересни тези сбирки сега.И онлайн и тези на живо.Какво точно се прави?А на тези живите,знае ли се,че там се събират алкохолици?Въприки,че признах пред себе си и пред мъжа ви и приятелки,все още се чевствам неудобно.Сигурно и при вас е било така отначало.

elica Дата: Сряда, 20-12-2017, 9:56 AM |Съобщение 322
С опит
Група: Модератор
Постове: 184
tanyaivanova1984, няма значение на коя сбирка ще се включиш. Просто бъди на сбирка. И след това пак бъди на сбирка. И пак. И пак. И виж как ще се чувстваш след всяка. Тук не си сама. И на сбирките няма да бъдеш. И ще си разбрана, защото ще общуваш със себеподобни. На сбирките споделяме опит, сила и надежда. В АА не ме научиха как да спра пиенето. Всеки спира. Както може. Там споделяме сила, опит и надежда за това как да не пропия отново. Как да удължавам трезвото си време. Аз имах нужда точно от това. И го получих там. Допуснах, че могат да ми помогнат хора като мен, които са се измъкнали. Опитай. И пиши тук.

shundi Дата: Сряда, 20-12-2017, 10:04 AM |Съобщение 323
С опит
Явно нямаш абстиненции, само психологическа ти е за сега зависимостта, така че според мен лесно ще се откажеш, стига волята да работи, купи си мед и по 2 лъжици на 2 -3 часа , първите 3-4 дена от отказването така прави, купи си и тиамин (витамин б-1) както и карсил макс, за да се детоксикираш по-бързо, и никакви места където се пие, да няма алкохол покрай теб, и не близвай дори глътка, защото става страшно, започнеш ли да имаш физически симптоми на абстиненция няма отказване...и аз се предавам отвреме навреме, сега по празниците ще е страшно, направо не знам как ще се справяме....

tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 10:10 AM |Съобщение 324
С опит
Благадаря ти!
Не го мисля още за празниците.Като дойдат тогава ще ги мисля.Сега ще гледам да съм трезва ден за ден.Със сигурност ще ни е много трудно.

shundi Дата: Сряда, 20-12-2017, 10:17 AM |Съобщение 325
С опит
Моя начин е  да си стоя в леглото, ама не става постоянно така...спортът много помага.

tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 12:50 PM |Съобщение 326
С опит
Моят начин ще дойде с времето.
Сега като се замисля,колко спирания имам от както се регистрирах тук.Дано става по-лесно с времето.

shundi Дата: Сряда, 20-12-2017, 1:27 PM |Съобщение 327
С опит
Аз бях за повече от месец сух....и после 1 бира,,...май никога няма да стане лесно, мечтая за машина на времето.

tanyaivanova1984 Дата: Сряда, 20-12-2017, 6:14 PM |Съобщение 328
С опит
Като чета историите на други,които са трезви вече години,оставам с впечгалението,че наистина са щастливи.Живота не е лесен,но пък е важно как ще го изживеем.При всички случаи алкохола не го прави по-добър.
Ти колко дни си трезв?Моят първи приключи.Дано да няма повече издънки.
Чувствам се като пребита.Имам мускулна треска и никакъв живец.Направо не ми се живее,но сигурно е нормално да се чувствам така в началото.

Съобщението поправено от tanyaivanova1984 - Сряда, 20-12-2017, 6:19 PM

shundi Дата: Четвъртък, 21-12-2017, 9:05 AM |Съобщение 329
С опит
Седмица, не ги броя, много работа имам губят ми се вече дните и седмиците, но мисля от 1 януари да започна да си отбелязваям дните на работния календар.

shundi Дата: Четвъртък, 21-12-2017, 11:48 AM |Съобщение 330
С опит
Как сте приятели днес?

Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz