Добре дошли! - Page 16 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Добре дошли!
jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 9:05 AM |Съобщение 226
С опит
Група: Потребител
Постове: 169
Статус: Извън линия
Да ясно ми е, че пиенето ми не е нормално и затова започнах да търся информация и помощ. На първо време ще се опитам със силата на Волята и с ваша помощ да осъществя плана си. Shundi ти колко време вече не пиеш?

shundi Дата: Сряда, 18-07-2018, 10:01 AM |Съобщение 227
С опит
Постове: 435
Няма и месец, аз псотоянно се провалям, изкарвам няколко седмици нещо стане и айде пак...а съм млад човек и искам да се оправя а не да свърша на 40 години в някоя канафка...

jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 10:58 AM |Съобщение 228
С опит
И аз все се заричам да пия само една чаша вино, но обикновенно едната чаша става една бутилка вино.... Ужас, срамота. Аз също искам да се поправя, защото имам дете и важен изпит за който трябва да се подготвя, а с това къркане вечер няма да стане. Shundi поздравления за постигнатото до момента, щом си го решил ще се справиш. Мен самата мисъл, че никога повече не трябва да близвам алкохол ме подтиска

shundi Дата: Сряда, 18-07-2018, 11:12 AM |Съобщение 229
С опит
Еми то така, ама иначе ще стане лошо -смърт, полудяване абе страшна работа и аз имам 2 дечица и с цялото си сърце искам да спра, защото не е добре работата, общо взето близо 2 години вече се боря с болестта, като до сега алкохола ме побеждава....

jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 11:58 AM |Съобщение 230
С опит
Няма как, ще се по мъча да я карам ден за ден пък каквото стане. Shundi ти с какво и до колко прекаляваше, докато пиеш? И се чудя къде са другите участници от чата.... Днес след работа смятам да спортувам, ще сготвя нещо вкусно за вечеря и ще гледам някой филм или ще почета. Мисля си как стигнах дотук..... Много ми е тъжно......

shundi Дата: Сряда, 18-07-2018, 12:08 PM |Съобщение 231
С опит
Еми аз пия бира, от 15 годишен, никога не съм пил твърд алкохол, само бира, но до преди 3 години си имах мярка пиех само вечер и на другия ден нищо ми нямаше, обаче после почнах 2 двулитрови, 3 вдулитрови, станаха 4, после отидохме на море и аз от 10 сутринта на бира, като нищо ми нямаше но навръщане от морето , около 2 селдобед ме връхлетя за пръв път алкохолната асбтинениця, сърцебиене, не мога да дишам, треперя и панически страх....и тогава реално осъзнах че имам проблем.Спрях след това за 1-2 месеца, и си повярвах че нищо ми няма, ама ето и до сега се боря...много е гадно ужасно е.

shundi Дата: Сряда, 18-07-2018, 12:08 PM |Съобщение 232
С опит
Иначе и на мен ми се иска да има повече хора в форума ама уви няма

jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 1:28 PM |Съобщение 233
С опит
Да хубаво би било да сме повече и да споделяме опит, но се радвам, че ти поне пишеш. В момента ми се струва много лесно да не пия довечера, но знам, че като наближи 19ч. ще започна да си мисля:е какво толкоз ще пия една чаша и дотам". Лошото е, че не е дотам. Докато не пресуша бутилката не лягам, а за мен това не нормално. Ти как се справяш вечер с проблема?

shundi Дата: Сряда, 18-07-2018, 1:50 PM |Съобщение 234
С опит
Лежа и гледам сериали, или съм във фитнеса...но и аз така стане ли 5 часа- 6 следобед и ми се препива, сега по същия начин и като си помисля за бира даже леко кръвното ми се повишава...дано отмине след време, ама като знам  4е след спиране, може да има неразположения години наред, не ми се мисли, общо взето, не ходя с приятели на заведение, никъде където се пие

jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 2:03 PM |Съобщение 235
С опит
Ами на мен не ми се вдига кръвното като си помисля, просто ми се иска да си седна със чаша студено вино и да си почивам. Като някакъв гаден навик, който не мога да преборя. И да проблема със събиранията с приятели е голям. Заричам се, че няма да пия много и нищо. После ме е срам. Надявам се да устискам днес, утре ще му мисля..... Важно е да не посегна към първата чаша. При теб след толкова дни не е ли по-добре или става по-зле?

shundi Дата: Сряда, 18-07-2018, 2:09 PM |Съобщение 236
С опит
Не със сигурност е много по-добре, ама нервата ме тресе, не мога да спя хубаво, гледам ги хората как си жулят бирите и ми е гадно много, ама това е положението, като съм се докарал до тук....

jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 2:49 PM |Съобщение 237
С опит
Аз където и да чета казват, че след 1,2 седмици съня се подобрява. И аз като гледам другите как си пийват ме е яд и искам и аз. Лоша работа ти казвам. Ето сега пак взех да се замислям дали довечера да не си купя само едно вино от 250мл.,за да нямам повече..... Тъпанарка

jenjanik26 Дата: Сряда, 18-07-2018, 4:47 PM |Съобщение 238
С опит
Защо не опиташ с безалкохолна бира. Аз съм пробвала, на вкус е подобна.

mihailivanov89 Дата: Сряда, 18-07-2018, 10:17 PM |Съобщение 239
От скоро
Постове: 2
...

Съобщението поправено от mihailivanov89 - Сряда, 18-07-2018, 10:20 PM

mihailivanov89 Дата: Сряда, 18-07-2018, 10:22 PM |Съобщение 240
От скоро
Постове: 2
...

Съобщението поправено от mihailivanov89 - Сряда, 18-07-2018, 10:22 PM

Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz