Добре дошли! - Page 32 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Добре дошли!
shundi Дата: Понеделник, 17-09-2018, 7:40 AM |Съобщение 466
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
Аз съм тук.

jenjanik26 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 11:03 AM |Съобщение 467
С опит
Постове: 169
Радвам се shundi,как си?

shundi Дата: Понеделник, 17-09-2018, 11:57 AM |Съобщение 468
С опит
Добре, нещо се дразня тука на някакви коментари, и по-малко ще пиша от тук нататък, по-скоро  ще чета само

jenjanik26 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 1:28 PM |Съобщение 469
С опит
Ами то аз като гледам активността във форума, май и аз по-рядко ще пиша. Иначе чета доста по темата и се държа, но не броя дните. Карам я ден да мине друг да дойде.

shundi Дата: Понеделник, 17-09-2018, 2:23 PM |Съобщение 470
С опит
Ден за ден е най-добре, иначе форума е мъртъв, предполагам и сбирките са същата работа, говорят се едни и същи глупости за силата , бога и ...както и да е мое мнение..

nade11 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 7:00 PM |Съобщение 471
С опит
Постове: 66
Здравейте,
ако съм се изказала и съм обидила с коментар, моля да ме извините.
Съжалявам, не съм имала намерение да коментирам с цел да засягам, когото и да било от вас.
Мислех, че сме тук за да си помагаме взаимно.Извинете ме.
Моля, да не посочваме ТУК отрицателно отношение към форума, към сбирките, за Бог или за каквото и когото и да е.
Имаме ли желание, имаме един проблем ... и влизаме и търсим информация.
Вярвам, че можем да си помагаме да не губим надежда, че има изход, когато имаме любов в душите си.

П.П. Моето мнение, е че форума не е мъртъв!Помогна ми по невероятен начин!!Продължава да ми помага всеки ден и при всяка трудна ситуация в началото ми по пътя на трезвеността.
Благодарна съм, че го отрих! Благодаря за личните ви истории - запечатани тук, които ме накараха да преосмисля живота си.Благодарна съм, че се намериха ПРИЯТЕЛИ ТУК, които ме насърчаваха и споделяха собственият си опит с болестта, за да ме подкрепят и по този начин ми помогнаха неимоверно.
Благодарна съм и на негативните постове, защото ме карат да се замислям, че аз мога да сбъркам в стремежа си да бъда до такава степен буквална , че да не се усетя, че наранявам.

Спокойна, усмихната и трезва вечер!

magisd Дата: Понеделник, 17-09-2018, 8:59 PM |Съобщение 472
С опит
Постове: 342
Много жалко,за хората който смятат,че форума е мъртв.В този форум има информация и хора ,който помагат.Те помагат и биха помогнали на всеки ,който наистина търси помощ.Не съм видяла пост или коментар в който е поискана помощ и някой не се е включил.И Елица и Джули се включват когато е нужно.За съжаление те предлагат едно решение,не 100,само това знаят,аз също знам само едно и съм го споделила.От там на татък,който иска пробва,който не си кара,както си знае.Форума и само с историите и изписаното до сега,може да помогне на който иска,а който не иска и 1000 човека да му пишат тук,ефект никакъв.Така,че не разбирам какво липсва и какво точно очаквате от тук.Казвала съм го и преди тук,можеш да намериш информация,помощ,съвет да поставиш началото,но от там нататък трябва да продължиш сам.Още повече,че една от причината активността рязко да пада е,че идва нов член иска помощ всички я предлагат,ако обаче той откаже да пробва,се почва едно въртене сучене,и повтаряне на едни и също,нормално накрая спират да му отговарят.Така,че надявам се всеки да намери своя начин да остане трезвен,но ако не успее да търси вината в себе си,а не в форуми,виши сили или в коментар от тук.И Не забравяйте алкохолиците ,който успяват да влязат в ремисия са много по малко от тези,който не успяват.Алкохолиците на който форума помага също са по малко от тези ,на който не успява,вие избирате от кой да сте и на кой да се доверието!Пишем в форум на АА мисля,нормално е сбирките да се предлагат,като решение и влизайки тук,човек е логично да го очаква.

Съобщението поправено от magisd - Понеделник, 17-09-2018, 9:09 PM

jenjanik26 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 9:48 PM |Съобщение 473
С опит
Точно така... Всеки сам решава за себе си....

jenjanik26 Дата: Вторник, 18-09-2018, 7:13 AM |Съобщение 474
С опит
Неприятно е, че изведнъж атмосферата се нажежи толкова много. Не мисля, че беше необходимо. Честно казано крайните изказвания не помагат на никой....

shundi Дата: Вторник, 18-09-2018, 9:16 AM |Съобщение 475
С опит
Ми, така става като всичко прераства в спор, или пос-коро в назидание...

psyxoo Дата: Вторник, 18-09-2018, 5:10 PM |Съобщение 476
С опит
Постове: 22
Вече 4 дена без пиене, ама почва да става трудно и всяка втора мисъл магазина-бира. Първите 2 дни не спах, следващия мина бързо и без мисли за алкохол ама днеска sad

magisd Дата: Вторник, 18-09-2018, 7:40 PM |Съобщение 477
С опит
Постове: 342
Здравей псохоо,браво за четирите трезви дни.Опитай ден,за ден може да ти е по лесно.

Съобщението поправено от magisd - Сряда, 19-09-2018, 3:43 AM

jenjanik26 Дата: Вторник, 18-09-2018, 9:06 PM |Съобщение 478
С опит
psyxoo, поздравления, дано и днес си устоял на желанието да си пиййнеш бира.Да много е гадно това чувство, което се прокрадва с падането на вечерта.... Аз лично приготвям вкусна вечеря и се нахранвам заедно със семейството и след това не ми се пие вече. Незнам това ми помага, можеш да пробваш. Като се замислиш за бирата, по-добре си отклони мислите към това какво вкусно можеш да хапнеш за вечеря.....

shundi Дата: Сряда, 19-09-2018, 6:38 AM |Съобщение 479
С опит
Това за храната го подкрепям, много помага пълния корем за борбата с желанието за пиене...не сте ли забелязали че колкото по-гладни сте, толкова повече ви се пие?

jenjanik26 Дата: Сряда, 19-09-2018, 7:37 AM |Съобщение 480
С опит
Аз не съм обърнала внимание на тази взаимовръзка, но определено като се нахраня не ми се пие толкова. Също ми помага да се захвана да чета нещо или да правя нещо в къщи. Shundi ти как си?

Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz