Добре дошли! - Page 32 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Добре дошли!
nade11 Дата: Петък, 14-09-2018, 9:53 PM |Съобщение 466
С опит
Група: Потребител
Постове: 66
Статус: Извън линия
Здравей jenjanik26
ето ме и мен :)Тук съм.
Поздравления за това, че не си се поддала на изкушението.С всеки изминал ден ще става все по-леко.
Влизай на сбирки или отиди  на сбирка, ако можеш.На мен ми помага.
В такива ситуации е хубаво да можеш да се обадиш на човек, с когото да поговориш.Най-добре, ако е трезв алкохолик.

Приятна, лека и трезва вечер!

jenjanik26 Дата: Събота, 15-09-2018, 7:13 AM |Съобщение 467
С опит
Постове: 169
Здрасти Наде, благодаря.Ще посещавам онлайн сбирки, защото не съм в България и няма как да ходя на живо. Дано да свърши работа. Не става сам, аз вече усещам как ми се прокрадват все по-често мислите за алкохол..... Още някой проблем и ще се издъня.

shundi Дата: Понеделник, 17-09-2018, 7:40 AM |Съобщение 468
С опит
Постове: 435
Аз съм тук.

jenjanik26 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 11:03 AM |Съобщение 469
С опит
Радвам се shundi,как си?

shundi Дата: Понеделник, 17-09-2018, 11:57 AM |Съобщение 470
С опит
Добре, нещо се дразня тука на някакви коментари, и по-малко ще пиша от тук нататък, по-скоро  ще чета само

jenjanik26 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 1:28 PM |Съобщение 471
С опит
Ами то аз като гледам активността във форума, май и аз по-рядко ще пиша. Иначе чета доста по темата и се държа, но не броя дните. Карам я ден да мине друг да дойде.

shundi Дата: Понеделник, 17-09-2018, 2:23 PM |Съобщение 472
С опит
Ден за ден е най-добре, иначе форума е мъртъв, предполагам и сбирките са същата работа, говорят се едни и същи глупости за силата , бога и ...както и да е мое мнение..

nade11 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 7:00 PM |Съобщение 473
С опит
Постове: 66
Здравейте,
ако съм се изказала и съм обидила с коментар, моля да ме извините.
Съжалявам, не съм имала намерение да коментирам с цел да засягам, когото и да било от вас.
Мислех, че сме тук за да си помагаме взаимно.Извинете ме.
Моля, да не посочваме ТУК отрицателно отношение към форума, към сбирките, за Бог или за каквото и когото и да е.
Имаме ли желание, имаме един проблем ... и влизаме и търсим информация.
Вярвам, че можем да си помагаме да не губим надежда, че има изход, когато имаме любов в душите си.

П.П. Моето мнение, е че форума не е мъртъв!Помогна ми по невероятен начин!!Продължава да ми помага всеки ден и при всяка трудна ситуация в началото ми по пътя на трезвеността.
Благодарна съм, че го отрих! Благодаря за личните ви истории - запечатани тук, които ме накараха да преосмисля живота си.Благодарна съм, че се намериха ПРИЯТЕЛИ ТУК, които ме насърчаваха и споделяха собственият си опит с болестта, за да ме подкрепят и по този начин ми помогнаха неимоверно.
Благодарна съм и на негативните постове, защото ме карат да се замислям, че аз мога да сбъркам в стремежа си да бъда до такава степен буквална , че да не се усетя, че наранявам.

Спокойна, усмихната и трезва вечер!

magisd Дата: Понеделник, 17-09-2018, 8:59 PM |Съобщение 474
С опит
Постове: 342
Много жалко,за хората който смятат,че форума е мъртв.В този форум има информация и хора ,който помагат.Те помагат и биха помогнали на всеки ,който наистина търси помощ.Не съм видяла пост или коментар в който е поискана помощ и някой не се е включил.И Елица и Джули се включват когато е нужно.За съжаление те предлагат едно решение,не 100,само това знаят,аз също знам само едно и съм го споделила.От там на татък,който иска пробва,който не си кара,както си знае.Форума и само с историите и изписаното до сега,може да помогне на който иска,а който не иска и 1000 човека да му пишат тук,ефект никакъв.Така,че не разбирам какво липсва и какво точно очаквате от тук.Казвала съм го и преди тук,можеш да намериш информация,помощ,съвет да поставиш началото,но от там нататък трябва да продължиш сам.Още повече,че една от причината активността рязко да пада е,че идва нов член иска помощ всички я предлагат,ако обаче той откаже да пробва,се почва едно въртене сучене,и повтаряне на едни и също,нормално накрая спират да му отговарят.Така,че надявам се всеки да намери своя начин да остане трезвен,но ако не успее да търси вината в себе си,а не в форуми,виши сили или в коментар от тук.И Не забравяйте алкохолиците ,който успяват да влязат в ремисия са много по малко от тези,който не успяват.Алкохолиците на който форума помага също са по малко от тези ,на който не успява,вие избирате от кой да сте и на кой да се доверието!Пишем в форум на АА мисля,нормално е сбирките да се предлагат,като решение и влизайки тук,човек е логично да го очаква.

Съобщението поправено от magisd - Понеделник, 17-09-2018, 9:09 PM

jenjanik26 Дата: Понеделник, 17-09-2018, 9:48 PM |Съобщение 475
С опит
Точно така... Всеки сам решава за себе си....

jenjanik26 Дата: Вторник, 18-09-2018, 7:13 AM |Съобщение 476
С опит
Неприятно е, че изведнъж атмосферата се нажежи толкова много. Не мисля, че беше необходимо. Честно казано крайните изказвания не помагат на никой....

shundi Дата: Вторник, 18-09-2018, 9:16 AM |Съобщение 477
С опит
Ми, така става като всичко прераства в спор, или пос-коро в назидание...

psyxoo Дата: Вторник, 18-09-2018, 5:10 PM |Съобщение 478
С опит
Постове: 22
Вече 4 дена без пиене, ама почва да става трудно и всяка втора мисъл магазина-бира. Първите 2 дни не спах, следващия мина бързо и без мисли за алкохол ама днеска sad

magisd Дата: Вторник, 18-09-2018, 7:40 PM |Съобщение 479
С опит
Постове: 342
Здравей псохоо,браво за четирите трезви дни.Опитай ден,за ден може да ти е по лесно.

Съобщението поправено от magisd - Сряда, 19-09-2018, 3:43 AM

jenjanik26 Дата: Вторник, 18-09-2018, 9:06 PM |Съобщение 480
С опит
psyxoo, поздравления, дано и днес си устоял на желанието да си пиййнеш бира.Да много е гадно това чувство, което се прокрадва с падането на вечерта.... Аз лично приготвям вкусна вечеря и се нахранвам заедно със семейството и след това не ми се пие вече. Незнам това ми помага, можеш да пробваш. Като се замислиш за бирата, по-добре си отклони мислите към това какво вкусно можеш да хапнеш за вечеря.....

Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz