Добре дошли!
|
|
shundi |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 6:38 AM |Съобщение 481 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
| Това за храната го подкрепям, много помага пълния корем за борбата с желанието за пиене...не сте ли забелязали че колкото по-гладни сте, толкова повече ви се пие?
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 7:37 AM |Съобщение 482 |
С опит
Постове: 169
| Аз не съм обърнала внимание на тази взаимовръзка, но определено като се нахраня не ми се пие толкова. Също ми помага да се захвана да чета нещо или да правя нещо в къщи. Shundi ти как си?
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 7:44 AM |Съобщение 483 |
С опит
| Перфектен, моя начин е спорт до пръсване и яко ядене...на мен това ми помага за това и критикувам американския начин със сбирки и другите неща, на мен просто не ми помага и това е, това със спорта пак съм взаимствал от руснаците, като масово влизат в спецназ, режима там е жесток, нямат достъп до алкохол само тренировки по цял ден и това е.Та ако някой иска да пробва, според мен много повече помага това, отлколкото едни и същи простотии по сбирките, които са си своеобразна секта, или молитви отправени в празния таван.
|
|
| |
psyxoo |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 8:07 AM |Съобщение 484 |
С опит
Постове: 22
| Не пих , отридоx до магазина взех 2 пакета семки , занимавах се c детето докато заспи, после седнах да играя видео игри това го бях прочел от тук че помагало разсейва и не мислиш за пиене така стана 11 часа та бързах да си легна. Точно и това пробвам ден за ден 10 дни изкарвам ама за повече до сега не съм успявал. Това със намаляне на пиенето не мисля че ще ок за мене като почна по 4-5 дена не спирам да видим лесното минава почва трудното след 10-12ти ден вече става трудно. Да попитам сърбенето и боцкането по тялото вечер от абстиненцията ли е или аз нещо не съм добре със организма и имам друг проблем ? Преди време взимах хапчета за сън от тогава ми се появи тоя проблем като се опитвах със тях да замествам алкохола.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 8:42 AM |Съобщение 485 |
С опит
| ПО-скоро на нервна почва е, psyxoo, имал/а ли си абстиненция ама истинска?
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 10:48 AM |Съобщение 486 |
С опит
| Аз също имам проблем със съня. Дайте идеи за справяне с проблема.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 11:45 AM |Съобщение 487 |
С опит
| Ми трябва да мине много време, аз си го имам също, но поне спя вече, будя се но спя
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 11:46 AM |Съобщение 488 |
С опит
| Пий мелатонин преди лягане и хубав магнезий.
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 12:03 PM |Съобщение 489 |
С опит
| Благодаря shundi, ще опитам с мелатонин. И аз се будя много понякога заспивам, понякога не мога и само дремя. psyxoo, давай все така и пиши тук да си споделяме неволите
|
|
| |
psyxoo |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 2:04 PM |Съобщение 490 |
С опит
| Имал съм незнам доколко е било силна абстиненцията и не не е на нервна почва, щеше да е добре сигурно ако е на нервна почва. Пия от около 8г всеки почти ден не пропускам по 4-6 или 8 бири до напиване не прекалявам не пия много само във конкретни случаи съм се наливал до припадък по 15-20 бири. А за абстиненция какво да кажа, сутрин след напиване или ако не пия до вечерта треперене,замайване , не мога да заспя докато не пия , сърбежи , боцкане по тялото , нервен съм без никво желание за нищо докато не пия 1-2 бири, знам че има и от нервите ама защо само пиенето го оправя ? Иначе мелатонин взимах във началото и като спря да действа почнах Antrax.
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 2:21 PM |Съобщение 491 |
С опит
| Ама антракс с алкохола ли комбинира или без?
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 2:49 PM |Съобщение 492 |
С опит
| няма такова лекарство антракс...друго ще е психотропно най-вероятно, то по-зле от алкхола
|
|
| |
psyxoo |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 3:10 PM |Съобщение 493 |
С опит
| Не, да мога да заспивам без алкохол, хапчетата са Атаракс грешка.
Съобщението поправено от psyxoo - Сряда, 19-09-2018, 3:10 PM |
|
| |
psyxoo |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 3:15 PM |Съобщение 494 |
С опит
| А и друго доколкото знам и има странично действие и не се препоръчва дълго да се ползват при всеки е различно. Aз почнах да ги сменям за да има ефeкт защото бързо привикнах, една седмица едните, другата другите и така ама ги спрях бързо.
Съобщението поправено от psyxoo - Сряда, 19-09-2018, 3:16 PM |
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Сряда, 19-09-2018, 3:37 PM |Съобщение 495 |
С опит
| Ясно. Абе най добре без химии ама пуста лудост
|
|