Добре дошли! - Page 36 - Форум на АА в България
Добре дошли!
| |
jenjanik26 |
Дата: Петък, 21-09-2018, 2:03 PM |Съобщение 526 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 169
Статус: Извън линия
| Засега сама, но има някои дни в които си позволявам по една или 2 чаши, най-вече събота и неделя. През седмицата не пия. Установих, че ако успея да не си купя винце от магазина и подмина рафта с алкохола, след това като се прибера в къщи и се навечерям не се сещам за пиене. Мисля от другата седмица да започна активно със спорт или йога, имам да чета и за изпит. Другото което ме мотивира е че на сутринта се чувствам прекрасно, ставам навреме за работа, приготвям се без да съм подута и недоспала..... Харесва ми
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Петък, 21-09-2018, 2:08 PM |Съобщение 527 |
С опит
| Колкото до сбирките,намери ли нещо? Коя смяташ да посети? Ще чакам отзиви....
|
|
| |
tanyaivanova061984 |
Дата: Петък, 21-09-2018, 2:08 PM |Съобщение 528 |
С опит
Постове: 56
| Установих, че с 1-2 чаши не става при мен. Ако има дни, в които си позволя и не допускам повече от 2 чаши, то със сигурност идва ден, в който чашите стават повече. Факт, е че, когато се нахраня и на мен ми минава жаждата за пиене. Чувството сутрин е наистина страхоно, а и външния вид се подобрява. Сякаш друг човек ме гледа в огледолото. Лошото е, че като минат няколко дни без пиене и се почувстваш добре и щастлив, едно гласче ти нашепва да изпиеш само едно, защото нищо няма да ти стане. И така отново и отново.
|
|
| |
tanyaivanova061984 |
Дата: Петък, 21-09-2018, 2:10 PM |Съобщение 529 |
С опит
| Онлайн ще се включа тази вечер. В 19:00 часа има една.
|
|
| |
tanyaivanova061984 |
Дата: Петък, 21-09-2018, 5:10 PM |Съобщение 530 |
С опит
| Включих се за малко, но абсолютно нищо не се чуваше, доста лоша беше връзката и излязох.
|
|
| |
psyxoo |
Дата: Петък, 21-09-2018, 5:21 PM |Съобщение 531 |
С опит
Постове: 22
| И на менe взеха да ми минават едни мисли , ако 2-3 месеца изкараш без пиене после 2-3 дена ще напиеш яко... кво нещо е тая отрова. А сега как ми се пие бира и мисля от една нищо няма да стане ама ще пробвам да търпя, единственотo хубавото от както не пия, че чувствам умора депресия някаква сигурно не e като да работя много, вечер cи заспивам по-бързо от преди, да видим следващата седмица очаквам да е по тежка от първата. Спокойно и без алкохолна вечер на всички .
Съобщението поправено от psyxoo - Петък, 21-09-2018, 5:22 PM |
|
| |
alindominus |
Дата: Неделя, 23-09-2018, 7:02 AM |Съобщение 532 |
От скоро
Постове: 14
| Зиг-заг,и със чаша бял пелин от 8.50 зопочна днешния почивен ден!Как съм,ми някой който ме е видял нека постне тук!Лица с маски като на Кiller Кlowns,зад тях те нямат намерение да не бъдат такива!Бележа напредък,втора седмица съм на винови промили и бира,тука там мента.Пие ми се така както не ми се пиеше!Твърдия алкохол не върви с нищо,вземаш го на глътки през час,за да се докаже,не е за ''едини и пиини''.Няма ли да създавам семейство?''Станал на 28,хората на неговите години''.....(хората на моите години са още непораснали отрочета,неомърсени,и искат да са малки)Въй-въй-въй,какво разочарование,''коя щала да го вземе такъв'',тъй рече главата на стадо капиталисти,хули ме като дърта свекърва.Искараха ме не пияч след работа,а капиталист.Вчера,днес и утре съм Гроги,толкова прескочени въпроси които ме преследват под формата на проблеми!Ми може ли да мислиш само как да се напиеш,ми може!Преди 10 години,преди 10 години,живота беше такъв,какъвто никога повече няма бъде.Не съм за никъде,антиочовечен,моля ви спрете да възпроизвеждате умове!
https://pik.bg/%D1%80%....19.html
|
|
| |
psyxoo |
Дата: Понеделник, 24-09-2018, 1:08 PM |Съобщение 533 |
С опит
Постове: 22
| Най - големия проблем при мен беше, че все си намирах оправдания да пия. Почнах на всичко и на всеки да намирам косури, тука това не е така, пак проблем кво ше се прави, тия пaк къв акъл ми дават за всичко, спрях да мисля тия кво казали, ония кво мислили или направили, кое било правилно и т.н само ce изнервяx също и във момента. Последните 2 дни сaм си търся проблем да утешавам с алкохол а не пия от седмица, затворил съм се вкъщи от страх като излезна да не взема се напия, снощи за малко да стане фал, видях забравена бутилка 1-1.5лт вино не я изхвърлих ама и не пих, почна да става трудно ама всякак се опитвам.
|
|
| |
magisd |
Дата: Понеделник, 24-09-2018, 8:17 PM |Съобщение 534 |
С опит
Постове: 342
| Alindominus,знам напълно за какво говориш,толкова познато.Алкохолизма си е самодостатъчен,има отговор за всичко,не му пука за нищо и винаги търси вина в другите.Всичко би било добре,ако това го правеше щастлив.Замислял ли си се,кое те радва в този живот,към какво се стремиш?Psixo трудно е много,но не се предавай.Вярно е ,че първите седмици е нечовешко,но после става по лесно.Намирай си какво да правиш,и не мисли за пиене.Всячески избягвай тези мисли.
Съобщението поправено от magisd - Понеделник, 24-09-2018, 8:23 PM |
|
| |
shundi |
Дата: Вторник, 25-09-2018, 8:17 AM |Съобщение 535 |
С опит
Постове: 435
| Аз направих тъпотия в събота, та пак отначало...
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Вторник, 25-09-2018, 8:51 AM |Съобщение 536 |
С опит
| Аз гледам напоследък да разсъждавам в посока на това, колко много вреди всъщност нанася алкохола и колко хубави пропуснати моменти имам досега, само защото съм предпочела лесния начин да срещам неволите..... Обзема ме съжаление.... shundi, продължаваме напред
|
|
| |
shundi |
Дата: Вторник, 25-09-2018, 9:04 AM |Съобщение 537 |
С опит
| ПРодължаваме, много ясно!
|
|
| |
tanyaivanova061984 |
Дата: Вторник, 25-09-2018, 2:16 PM |Съобщение 538 |
С опит
| И на мен ми се пие. Минаха няколко дни без да пия, но ето, че сега ми се пие. Дано удържа и днес.
|
|
| |
shundi |
Дата: Вторник, 25-09-2018, 2:37 PM |Съобщение 539 |
С опит
| МИ на мен не ми се пие, даже ми е гадно като се замисля, но след 2-3 дена хуабва диета и тренировки и ще ми се допие пак...
|
|
| |
jenjanik26 |
Дата: Вторник, 25-09-2018, 9:37 PM |Съобщение 540 |
С опит
| Странно.... Тази вечер реших да пия една чаша вино и ми се догади, стана ми гадно..... Незнам защо
|
|
| |
|
Боже,
дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим
и мъдростта да разбираме разликата.
|
Site created in uCoz |
|