АА Новини » 2017 » Май » 24 » Четиридесет и шеста Конференция на Анонимни алкохолици в Полша - "Службата е израз на благодарност"

Авторските права на английските текстове поместени в сайта принадлежат на АА Grapevine, Ins 2002; Оригиналните текстове са на собственика на сайта: http://www.aa.org

7:29 PM
Четиридесет и шеста Конференция на Анонимни алкохолици в Полша - "Службата е израз на благодарност"

Скъпи приятели,

Между 10 и 12 ноември 2017 г., ще се състои  46-тата конференция на Анонимни алкохолици в Полша, която ще се проведе в центъра Animacji Misyjnej ул. "Leśna "15/17, Konstancin-Jeziorna, близо до Варшава. Основната тема на конференцията е "Службата е израз на благодарност".

Заедно с Анонимни Алкохолици във Великобритания бихме искали да покани двама представители от вашата страна, за да вземе участие в това събитие. Ние планираме да се организират няколко международни сбирки по време на Конференция, в която представителите на Източна Европа и Западна Европа ще се срещнат помежду си. Бихме искали тези срещи, да бъдат една възможност за споделяне на опит, сила и надежда, за това как да се изгради ефективна структура за служене, как да се публикува литература (като се вземат предвид правните и практическите фактори) и накрая, но не на последно място, бихме искали да насърчим страните които не са посещавали Европейска сбирка за Служене да го направят.


Бихме искали да подчертаем, че нашата цел не е да се създаде нова структура, като ESM ( the East European Service Meeting), но "да носим посланието на все още страдащ алкохолик" чрез споделяне на опит.


Молим ви, да ни изпратите предложения за теми, които могат да бъдат обсъдени по време на индивидуалните ни срещи.  Ако има опит, който бихте искали да споделите или ако търсите опит в дадена област, не се колебайте да ни пишете на адрес: aa@aa.org.pl.

Молим изтеглете, приложения формуляр за регистрация, попълнете го и го върнете до  30 септември 2017 г.  Можете да изпратите формуляра и по факс на Biuro Sluzby Krajowej AA w Polsce на телефон:  +48228280494 или по електронна поща на:  biuro@aa.org.pl.

 

 Скоро ще получите Програмата на конференцията и информация за датите на международни срещи  чрез редовна поща.

В същото време, моля, бъдете така любезен да ни изпрати информация за времето и мястото на пристигането си. Ние ще организира транспортирането на от Варшава до Констанцн-Езиорна на 10 ноември 2017 г. в 10 часа сутринта.

Моля, имайте предвид времето и датата, когато планирате пътуванията си.

In Fellowship,

Oрганизаторите

 

Прегледи: 998 | Добавен от : July | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Само регистрирани потребители могат да добавят коментари
[ Регистрация | Влез ]
Меню:
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Ал-Анон в България

Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz