АА Новини » 2017 » Април » 1 » Работна среща на АА в Дряново

Авторските права на английските текстове поместени в сайта принадлежат на АА Grapevine, Ins 2002; Оригиналните текстове са на собственика на сайта: http://www.aa.org

2:33 PM
Работна среща на АА в Дряново

Здравейте! Благодарим на всички, които заявиха участие и имат желание и готовност да служат на срещата в Дряново, 7-9 април 2017г. Към момента са заявили участие 13 групи на АА в страната. Ето и програмата по дни:

7 април 2017г. (петък)
20:00 - 21:00 ч. Откриване на работната среща. Посрещане и представяне на гостите от Полша. Предложение и гласуване на председател (водещ) и секретар (протоколчик) на работната среща. Общи разяснения и насоки по работата в следващите два дни.

8 април 2017г. (събота)
9:00 - 12:00 ч. Четене, дискутиране, въпроси и отговори по текстовете на проектите на Устав на Конференция на АА България и Ръководство по служене;
12:00 - 14:00 Обедна почивка;
14:00 - докато приключим - Четене, дискутиране, въпроси и отговори по текстовете на проектите на Устав на Конференция на АА България и Ръководство по служене.

9 април 2017г. (неделя)
9:00 – 12:00 ч. Изготвяне и гласуване на програма на Конференцията на АА България. Обобщаване на работата от съботния и неделния ден.
12:00 ч . Закриване.

На участниците в работната среща ще бъдат предоставени папки с материалите, по които ще работим, както и кратко информационно резюме на протокола от предходната среща в Дряново през октомври 2016. Желателно е представителите на групи да бъдат предварително запознати с работните текстове, вече изпратени до мейлите на групите.

До скорошна среща!

Прегледи: 668 | Добавен от : July | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
Само регистрирани потребители могат да добавят коментари
[ Регистрация | Влез ]
Меню:
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Ал-Анон в България

Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz