Shundi пита - Page 10 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Shundi пита
magisd Дата: Сряда, 15-11-2017, 11:22 AM |Съобщение 136
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Да точно така,но те съветвам да не се задоволяваш само с това.Постепено въвеждай и нещата,който си обичал да правиш преди да се отдадеш на пенето.Ако обичаш театър,ходи,ако ти се скача с бънджи скочи,ако искаш да продължиш образованието си,направи го.Чувството,че си сбъднал мечта е несравнимо,и в същото време работата по сбъдването те отдалечава от алкохола.А когато успееш си казваш,нямаше да стане ако пиех.

shundi Дата: Сряда, 15-11-2017, 12:00 PM |Съобщение 137
С опит
Постове: 435
да, само да се осъзная малко, защото за момента...мога да кажа,че съм без мечти, но това е от депресията най-вероятно ще отмине, ще се върна към рисуването като за начало, много ти благодаря!

nadejda_posledna Дата: Сряда, 15-11-2017, 12:07 PM |Съобщение 138
С опит
Постове: 36
И аз съм без мечти сега, поне ми липсват онези пиянските. Но пък осми ден без алкохол си е голяма победа на волята. Ето значи имам едно положително качество - воля. Сега ще преоткрия още положителни качества в мен и на базата на тях ще си построя мечтите на ново smile Иначе започнах да чета една книга на английски език в оригинал и се опитвам сама да си я преведа художествено. Това ми ангажира вниманието. Това с връщането към рисуването е страхотна идея shundi.

magisd Дата: Сряда, 15-11-2017, 12:16 PM |Съобщение 139
С опит
Ами Наде ето превеждаш книга,и това ти отвлича вниманието,което е супер.Малки крачки,но сигурни.В началото може и да трябва малко да се насилите да вършите нещо за себе си,но постепено,усилието и волята ви да се преборите с депресията,ще дадът плодове.

shundi Дата: Сряда, 15-11-2017, 12:40 PM |Съобщение 140
С опит
Ще се борим приятели и тва е, сигурно ще се подхлъзваме по някой път , но важното е да гоним Целта - трезвеност!

shundi Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 7:41 AM |Съобщение 141
С опит
И днес продължаваме с трезвеността, получих лека паник атака сутринта в метрото ми стана доста зле за около 10 минути стиснах зъби...сега съм по-добре дано по-скоро се махант ужасните усещания.

magisd Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 8:05 AM |Съобщение 142
С опит
Шунди ти сигурен ли, си че това са паник атаки.

shundi Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 8:18 AM |Съобщение 143
С опит
Еми, или е лека форма на абстиненция или паник атака, те си приличат или по-скоро са взаимно свързани.Защо какво имаш предвид?

magisd Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 8:44 AM |Съобщение 144
С опит
Имам спомен,че си писал някъде,че си започнал да ги получаваш и,като си пиел.В смисъл ако след седмица ,две отново ги имаш разумно ще е да отидеш на лекар.Все пак има варянт,да ги получаваш независимо от пиенето(то ги подсилва естествено) и ако е така,като решиш този проблем,ще ти стане по лесно и непиенето.Подчертавам,че не съм лекар и просто си разсъждавам,но като съдя по моя опит,при мен останаха,гледам и още при някой от момичетата писали тук, не са отминали значи го има,като варянт,и ако се позадържат е хубаво да им обърнеш отделно внимание.

shundi Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 8:47 AM |Съобщение 145
С опит
Да аз ги получавам от 14 годишна възраст, след като почнах да пия изчезнаха напално, но от 2 години кошмара се върна...

shundi Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 8:52 AM |Съобщение 146
С опит
Доктора ми предписа деаксит, това ми бяха предписали и като ученик, но изобщо не ми помогна просто ставам тъп и разсеят, а това не мога да си го позволя, защото сега работя с хора.

magisd Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 9:55 AM |Съобщение 147
С опит
Shundi надвам се да намериш начин да се справяш с тях.Щом това лекарство не става,може да поговориш с лекар за друго.Предполагам щом си наясно,че пиенето не помага,знаеш,че с времето ако го продължиш нещата ще се влошават.Дано откриеш начин.

shundi Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 10:05 AM |Съобщение 148
С опит
Пиенето изобщо не е решение, този път без да се кална и да си обещавам, съм решил да приллюча с този начин на живот, млад и готин човек съм не трябваше да затъвам така, но то стана неусетно и е факт.magisd,  Благодаря ти за подкрепата, тук в този форум наистина имам разбирането на хора като мен.

magisd Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 11:40 AM |Съобщение 149
С опит
За нищо shundi,просто споделям опита си.Надявам се да не съм досадна.Толкова многословна съм защото ми се иска да споделя всичко ,което би могло да помогне на някой.

shundi Дата: Четвъртък, 16-11-2017, 12:10 PM |Съобщение 150
С опит
О не си досадна, аз съм досаден, че все ми излизат някакви върпоси къде глупави къде не толкова...

Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz