Добре дошли! - Page 27 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Добре дошли!
shundi Дата: Понеделник, 27-08-2018, 7:33 AM |Съобщение 391
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
Здравейте и от мен, отново съм на линия, ден първи в трезвеност...

magisd Дата: Понеделник, 27-08-2018, 7:44 AM |Съобщение 392
С опит
Постове: 342
Здравей Шунди,къде се изгуби?

shundi Дата: Понеделник, 27-08-2018, 8:33 AM |Съобщение 393
С опит
Бях в дълга отпуска, и се отпуснах ама към лошите неща...не съм прекалявал, не съм абстинентен но от 1 август не пропусках бирите, та до вчера, днес 1ви ден....супер ми е тъпо ама адски не мога да се търпя..

jenjanik26 Дата: Понеделник, 27-08-2018, 9:56 AM |Съобщение 394
С опит
Постове: 169
Здрасти и от мен. Радвам се, че отново си тук. magisd, да ти кажа поплаках си и ми олекна малко.... Но няма смисъл да се възприемам като жертва, а по-скоро трябва да съм щастлива, че имам шанса да променя нещо, което все още мога, а за това което не мога да променя просто да приема. Засега продължавам, държа се

nade11 Дата: Понеделник, 27-08-2018, 12:04 PM |Съобщение 395
С опит
Постове: 66
Здравейте,
продължавай Жени.И на теб, Шунди, добре дошъл отново.
С всеки изминал ден става по-лесно,а животът прекрасен и изпълнен със смисъл.

Прекрасен и трезвен ден на всички!

jenjanik26 Дата: Понеделник, 27-08-2018, 9:33 PM |Съобщение 396
С опит
Hey shundi, kak si? Durjish li fronta?

jenjanik26 Дата: Понеделник, 27-08-2018, 9:34 PM |Съобщение 397
С опит
О извинявам се за латиницата

shundi Дата: Вторник, 28-08-2018, 6:47 AM |Съобщение 398
С опит
Нищо не държа, втори ден трезвен..

jenjanik26 Дата: Сряда, 29-08-2018, 12:50 PM |Съобщение 399
С опит
Аз продължавам, ден 11.Мисля да започна да се занимавам с някакъв спорт. Да ходя да бягам например. Ще ми уплътни времето, а и ще вляза във форма. Къде се покрихте всички?

shundi Дата: Четвъртък, 30-08-2018, 7:43 AM |Съобщение 400
С опит
Е аз съм тук, на мен отново ми е 1ви ден....

jenjanik26 Дата: Четвъртък, 30-08-2018, 10:29 AM |Съобщение 401
С опит
Няма да се отказваме shundi, става дума за нашето спасение. Пиши тук и ще се подкрепяме.Само вечер ми е на мен зора да не подхваща първата чаша. Иначе вчера ходих да бягам и доста добре се почувствах.

shundi Дата: Четвъртък, 30-08-2018, 11:29 AM |Съобщение 402
С опит
ДА така е, но нещо се случва напоследък...нз защо така залитам

July Дата: Четвъртък, 30-08-2018, 12:41 PM |Съобщение 403
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Повечето от нас не искаха да признаят, че са истински алкохолици. Никoй не обича да мисли, че телесно и психически се различава от другите. Следователно не е учудващо, че кариерата ни на пиячи се характеризираше с безконечни напразни опити да докажем, че можем да пием като другите. Идеята, че по някакъв начин, някой ден ще успее да контролира и да се наслаждава на пиенето, е голямата мания на всеки абнормен пияч. Продължителността на тази илюзия е смайваща. Мнозина я преследват чак до вратите на лудостта или смъртта.
Научихме, че дълбоко в себе си трябва напълно да приемем, че сме алкохолици. Това е първата стъпка към възстановяването. Заблудата, че сме като другите или можем да станем като другите, трябва да бъде разрушена.
Ние алкохолиците сме мъже и жени, загърбили способноста да контролират пиенето си. Знаем, че никoй истински алкохолик никога не е в състояние да възстанови този контрол. На всички нас в даден момент ни се е струвало, че си възвръщаме контрола, но тези интервали - обикновено кратки - неизбежно бяха последвани от още по-слаба способност да се контролираме, което с времето ни водеше до жалка и необяснима деморализация. Всички до един сме убедени, че алкохолиците от нашия тип са в хватката на прогресиращо заболяване. С течение на времето състоянието ни неизбежно се влошава.

Анонимни алкохолици, Още за алкохолизма

magisd Дата: Четвъртък, 30-08-2018, 2:09 PM |Съобщение 404
С опит
Постове: 342
Залиташ Шунди ,защото не спираш да вярваш,че можеш да пиеш контролирано.Тайш надежда в себе си,че нещата могат да се наредят.Надеждата,че все пак можеш да пиеш контролирано,разклаща вярата ти в ,това че си алкохолик,а докъто човек не повярва,че е такъв опитите ще са без резултат.Опитвам се да обясня същото,като Джули,но опростено.С две думи ти се въртиш в омагйосан кръг,дойде тук не вярващ,че проблема е толко серйозен,стигна момента в който прознаваше и вярваше,и накрая пак се върна в началото дето имаш нижда да признаеш,че не можеш да контролираш пиенето си.Всички сме минали по този път,други не спират да минават още,но е факт ти няма да надхитриш болестта тя ще те съсипе,ако не признаеш,че е по силна от теб.Колкото и да опиваш,ако си алкохолик ,като мен няма да стане,просто нямаш шанс.

Съобщението поправено от magisd - Четвъртък, 30-08-2018, 2:13 PM

jenjanik26 Дата: Четвъртък, 30-08-2018, 8:48 PM |Съобщение 405
С опит
Дааааа..... тая мисъл за контролираното пиене си е пълна загуба на време. Така мога да го формулирам най-кратко....

Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz