Алкохолна Абстиненция? - Page 11 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Алкохолна Абстиненция?
Алкохолна Абстиненция?
girasol Дата: Петък, 26-04-2019, 7:15 PM |Съобщение 151
От скоро
Група: Потребител
Постове: 1
Статус: Извън линия
Здравей qgtoshkova, аз съм от София и да, всеки петък преди обяд има сбирка на АА в Суходол. Няколко човека се събират, отиват и правят сбирка заедно с пациентите, хубаво се получава. smile 
Надявам се да се получи при брат ти, стискам палци.
 
emabook Дата: Вторник, 07-05-2019, 11:04 AM |Съобщение 152
С опит
Група: Потребител
Постове: 57
Статус: Извън линия
как сте приятели?Този форум съвсем умря...как минаха празниците?
 
galinailieva77 Дата: Вторник, 23-02-2021, 9:04 AM |Съобщение 153
От скоро
Група: Потребител
Постове: 11
Статус: Извън линия
Днес се  страхувам.  Страхувам се как  ще  изкарам деня ...  първи ден в който  моля   бог   да ми   даде сила   и да ме опази . Всеки  обяд   пия по литър бира.  Днес  станах  с  надеждата, че  снощи  съм изпила   последните си  чаши   и това трябва да спре.  Знам, че   сама не мога, знам, че   има  изход от всичко това и знам  колко  ще ми е трудно  в началото.   От сутринта  се моля  само  да мога  да  устоя на  обяд,  после ще мисля  за вечерта. Моля се  да няма  паник атаки, моля се  за спокойствие  и смирение,  моля се  да не си  казвам  и  днес - Хайде    от утре    ще спра ,  една бира няма да  сбърка нещата. Моля се  да  спра  да отлагам всичко това, защото    продължава  твърде дълго вече.  След  осем години трезвост и пропадане,  вече  две  години отлагам   и си казвам и  утре е ден. Днес  ще изпия една бира за последно и от  утре  започвам броенето ден - по ден.  Да  ама не.  От два дни  препрочитам  писани  неща  тук  във  форума с надеждата  да   стане по -лесно.  Снощи  бях на първата си от много  години насам онлайн сбирка на АА. Бях  решила, че ще слушам  само,   защото   отново  седях   с чаша  вино в ръка.   
 Както  по - горе е написано  форума  е умрял   wacko  , много  пишем с надеждата някой да ти  отговори, да ти  каже нещо, да подаде   приятелска ръка .  Не  очаквам отговор,  на нито  един  мой пост, но   споделянето  за мен  е крачка   напред  по път който искам   и се  моля да  имам  желание и  сила да извървя и  да  спра  да  се  наливам . 
 Моля те  Господи,  помогни ми и не ме изоставяй днес . Днес имам най - голяма  нужда от теб.
 
vladivit Дата: Сряда, 31-03-2021, 3:23 PM |Съобщение 154
От скоро
Група: Потребител
Постове: 2
Статус: Извън линия
Здравейте
много се колебаех дали да пиша тук, но виждам силна подкрепа между всички и затова ще споделя и моят проблем. Не съм сигурен дали съм алкохолик, пияница или друг термин, но знам, че имам зависимост към алкохола. на 44 години съм и пия от 15 годишен. В последните години опитах да намаля алкохола, но се оказва, че единственият начин е да го спра тотално. Пия на 4-5 дни, но само концентрат и по около 600-700мл. Напоследък пия по 2-3 дни и тогава дори и не работя. Имам добри житейски възможности и перспективи, но ги провалям с алкохола. Пих до вчера - 3 дни, като преди това изкарах 23дни без алкохол. Беше много трудно и почти нямах ден без депресия, нерви и гадни мисли. Накрая си казах, че е безсмислено да се мъча така и си сипах, уж за 1 ден, но станаха 3, с по бутилка на ден, 7-8кафета и две-три кутии цигари. От днес пак започвам от "нулата".Когато не пиех 23 дни започнах бързо да се възстановявам, спортувах всеки ден, имах малки успехи, но депресията ме мачкаше... Как се справяте вие с нея?


Съобщението поправено от vladivit - Сряда, 31-03-2021, 3:26 PM
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Алкохолна Абстиненция?
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz