galinailieva77 |
Дата: Вторник, 23-02-2021, 9:04 AM |Съобщение 153 |
От скоро
Група: Потребител
Постове: 9
Статус: Извън линия
| Днес се страхувам. Страхувам се как ще изкарам деня ... първи ден в който моля бог да ми даде сила и да ме опази . Всеки обяд пия по литър бира. Днес станах с надеждата, че снощи съм изпила последните си чаши и това трябва да спре. Знам, че сама не мога, знам, че има изход от всичко това и знам колко ще ми е трудно в началото. От сутринта се моля само да мога да устоя на обяд, после ще мисля за вечерта. Моля се да няма паник атаки, моля се за спокойствие и смирение, моля се да не си казвам и днес - Хайде от утре ще спра , една бира няма да сбърка нещата. Моля се да спра да отлагам всичко това, защото продължава твърде дълго вече. След осем години трезвост и пропадане, вече две години отлагам и си казвам и утре е ден. Днес ще изпия една бира за последно и от утре започвам броенето ден - по ден. Да ама не. От два дни препрочитам писани неща тук във форума с надеждата да стане по -лесно. Снощи бях на първата си от много години насам онлайн сбирка на АА. Бях решила, че ще слушам само, защото отново седях с чаша вино в ръка. Както по - горе е написано форума е умрял , много пишем с надеждата някой да ти отговори, да ти каже нещо, да подаде приятелска ръка . Не очаквам отговор, на нито един мой пост, но споделянето за мен е крачка напред по път който искам и се моля да имам желание и сила да извървя и да спра да се наливам . Моля те Господи, помогни ми и не ме изоставяй днес . Днес имам най - голяма нужда от теб.
|
|
|