Shundi пита
|
|
shundi |
Дата: Сряда, 29-11-2017, 11:59 AM |Съобщение 226 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
| Всичко е толкова сложно и отвратително...ама ще го бутаме тоя живот.
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 29-11-2017, 12:34 PM |Съобщение 227 |
С опит
Постове: 342
| Сложно е да.Като се замисля,нали това търсех в алкохола,спокойствие ,отпускане,лекота.Някак се отпусках и спираше да ми пука.А тя каква стана накрая,сега и с последиците от него трябва да се справяме.Но каквото такова.В такъв свят и време живеем,дето стреса и напрежението са огромни,и някак трябва да се справяме.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 29-11-2017, 12:40 PM |Съобщение 228 |
С опит
| Ако знаех колко е коварен алкохола, нямаше да близна и грам, ама....и сега да трябва да се справяме с какво ли не, че и с следалкохолните проблеми. magisd, Иначе познат д-р ми каза, че абстинентните симптоми могат да се появяват до 1 година след спирането на алкохола, ужасно е ако е вярно!
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 29-11-2017, 12:54 PM |Съобщение 229 |
С опит
| Възможно е,както е възможно и да си останат ,в резултат на употребата на алкохол.Възможно е и именно тези неразположения несъзнателно да са ни пратили в ръцете алкохола,много възможни има.Сега когато вече знаем,не бива да посягаме повече към него,направим ли го,това с което се борим сега ще ни се стори ,като детска игра.Затова трезво напред,и търсим решения за всико стъпка по стъпка.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 29-11-2017, 1:07 PM |Съобщение 230 |
С опит
| ООО да иначе неизменно - филм на ужасите!
|
|
| |
shundi |
Дата: Четвъртък, 30-11-2017, 9:34 AM |Съобщение 231 |
С опит
| как сте днес приятели?Аз точно днес много добре се чувствам , дано така продължи и за напред
|
|
| |
magisd |
Дата: Четвъртък, 30-11-2017, 10:10 AM |Съобщение 232 |
С опит
| Добър ден приятели.Шунди все по добре да се чувстваш напред.Хубав трезвен ден.
|
|
| |
shundi |
Дата: Четвъртък, 30-11-2017, 10:49 AM |Съобщение 233 |
С опит
| За сега е на моменти, дано се задаржа добре и по нататък.
|
|
| |
alexander |
Дата: Четвъртък, 30-11-2017, 7:16 PM |Съобщение 234 |
От скоро
Постове: 13
| Добър вечер! Аз 15-ти ден не съм близвал капка! За момента издържам, нямам кой знае какви пориви да пия, по-важното е, че съм спокоен Харесва ми как организмът лека-полека се чисти от влиянието на алкохола. Започнах да преоткривам и други вкусове Вчера изхвърлих някакви остатъци от алкохол - домашна ракия най-вече. Празните бутилки също отиват на боклука, повече няма да ги пазя 15 дни никога досега за 20 години не съм оставал толкова време без да пия нещо - лекарите ми забраниха още преди години или поне ме посъветваха да спра бирата, ама аз си продължих гордо да си поркам, припявайки си "Боли ме г*за" на Светльо Та така момичета и момчета, радвам се, че попаднах във форума и видях, че не съм единствен. Обмислям скоро да се присъединя към онлайн сбирките на АА. Благодаря и лека вечер
|
|
| |
magisd |
Дата: Четвъртък, 30-11-2017, 10:21 PM |Съобщение 235 |
С опит
| Браво Александър само така,остани трезвен и още много вкусове миризми,и усещания ще преоткриеш.Успех ти желая,и вярвам,че ако наистина искаш живот без алкохол ще успееш.
|
|
| |
shundi |
Дата: Петък, 01-12-2017, 11:20 AM |Съобщение 236 |
С опит
| Приятели, ужасни новини, майка ми има много сериозни здравословни проблеми, много съм притеснен целия се треса, направо съм си на крачка от бирата, стискам зъби за сега, но дано ми издаржи нервата и да не се поддам, знам, че трябва да съм силен и да съм опора знам го!Но просто натоварената ми нервна система си иска своето...
|
|
| |
magisd |
Дата: Петък, 01-12-2017, 1:52 PM |Съобщение 237 |
С опит
| Шунди успокой се.Лесно е да се каже,но опитай да се успокойш.Събери се,и не посяга към бирата само днес.Утре ще го мислим,но днес се напрегни,ти можеш силен си.Бъди опора,не избирай лесния път към краткото успокоение(фалшиво).Проблемите са за да се справяме с тях трезви адекватни,ако посегнеш към бирата после ще съжеляваш.С теб сме бъди силен.
Съобщението поправено от magisd - Петък, 01-12-2017, 1:54 PM |
|
| |
magisd |
Дата: Петък, 01-12-2017, 1:59 PM |Съобщение 238 |
С опит
| Шунди и още,фалшива е мисълта,че бирата ще те успокой.Помисли,за завръщането на П атаките,за срама и вината,и колко ще се самообвиняваш после,че не си могъл да се справиш сам.Вземи валерян,валидол или пиини няколко билкови чая,ще те отпуснат ще видиш.
|
|
| |
shundi |
Дата: Петък, 01-12-2017, 2:10 PM |Съобщение 239 |
С опит
| да, мина кризата, одържах фронта!
|
|
| |
magisd |
Дата: Петък, 01-12-2017, 2:46 PM |Съобщение 240 |
С опит
| Шунди,едни от първите стъпки на промяна са да се научим да страдаме и да се радваме без алкохол.С всяка успешно преодоляна ситуация ставаме по силни.На мен в началото при трудности много ми помагаше,да отлагам напиването за след отминаването на проблема.Казвах си ще изчакам да видя какво ще стане първо,ако ще се напивам ще е когато всичко отмине.Аз мога да издържа една трудна ситуация,и така.Когато много ми се препиеше,отлагах с думите няма да пия сега,довечера и така мисълта отминава.
|
|
| |