Shundi пита
|
|
shundi |
Дата: Петък, 01-12-2017, 2:52 PM |Съобщение 241 |
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
| А да, сега след работа се прибирам и лягам да гледам някой сериал, че днес е критичен момент може да захапя бирата ако съм по-активен из къщи
|
|
| |
magisd |
Дата: Петък, 01-12-2017, 3:04 PM |Съобщение 242 |
С опит
Постове: 342
| Филм,книга и се нахрани хубаво.И ако случайно мисъта за бира надвие,отложия за един час само и дано отмине.
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 04-12-2017, 8:12 AM |Съобщение 243 |
С опит
| Всичко е наред, не съм пил!
|
|
| |
nadejda_posledna |
Дата: Понеделник, 04-12-2017, 8:17 AM |Съобщение 244 |
С опит
Постове: 36
| Радвам се Шунди! И при мен всичко е наред 27 ден карам днес
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 04-12-2017, 8:59 AM |Съобщение 245 |
С опит
| Спря ли да ти се припива вече?
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 04-12-2017, 9:57 AM |Съобщение 246 |
С опит
| Мен 2 дена ми е перфекно после пак нещо като нервност, превъзбуденост.....
|
|
| |
nadejda_posledna |
Дата: Понеделник, 04-12-2017, 12:38 PM |Съобщение 247 |
С опит
Постове: 36
| Мен вече не ми се пие изобщо, поне тези няколко дена, но ме притеснява това, колко ли поражение на черния дроб съм си докарала поради необмислените ми действия и неконтролируемото пиене. Нервността си я имам, но поне е осъзната и действията и решенията са ми адекватни. Самомнението ми е отново на ниво. Преди ми беше завишено или понижено, в зависимост от стадия на алкохолната фаза. Поне в това отношение сега всичко е наред
|
|
| |
shundi |
Дата: Понеделник, 04-12-2017, 12:50 PM |Съобщение 248 |
С опит
| 6 месеца CARSIL Max без да спираш и ще ти се възстанови дроба
|
|
| |
alexander |
Дата: Вторник, 05-12-2017, 7:45 AM |Съобщение 249 |
От скоро
Постове: 13
| При мен странното е, че обикновено ми се припива като съм щастлив и ми се случват позитивни неща. Когато имам проблеми, сдухам съм или съм нещастен, почти не ми се пие и не се сещам за алкохол, а мисля само как да си разреша проблемите.
Съобщението поправено от alexander - Вторник, 05-12-2017, 7:45 AM |
|
| |
magisd |
Дата: Вторник, 05-12-2017, 8:39 AM |Съобщение 250 |
С опит
| Александър,при мен,а и при доста други познати в процеса на спиране започва да ти се препива в необичайни ситуации.Например може да си свикнал да пиеш вечер за разтуха без повод(радост,проблем)дори и да имаш проблем през деня да не се сещаш,но тръгнеш ли да ги отказваш алкохола нещата се променят.Шунди предполагам може да го потвърди.Аз съм го питала тук кога му се препива ,и той казва просто вечер,без причина,а наскоро при здравословен проблем на майка му ,писа ,че е на крачка от бирата.Та имай си едно наум,че може да ти се препива и в необичайни ситуации.Просто част от болеста си е да търси път постояно и да се явява гласчето в всеки удобен момент.Това е в началото обаче,после става по лесно.Успех.
|
|
| |
shundi |
Дата: Вторник, 05-12-2017, 8:43 AM |Съобщение 251 |
С опит
| Да, просто игнорираш гласа и не пиеш, ето от 2-3 дена ми е супер слабо, само ми се лежи, нямам енергия, нервен съм, ето дори в момента съм на работа и ми се лежи, и нещо леко ми прошепва "колко бях енергичен и засмян доакто пиех" сиреч започни да пиеш, за да се чувстваш добре, но съм, сигурен,че не е така.Ако се подхлъзна, да , ще ми стане готрино от първите 2-3 бири, обаче утре какво пак зле пак паник атаки пак високо кръвно и напрежение...
|
|
| |
magisd |
Дата: Вторник, 05-12-2017, 8:55 AM |Съобщение 252 |
С опит
| Да Шунди ингнор на гласчето и то ще отслабва.Аз имах по скоро предвид,че вече гласа не се обжда само вечер ,както преди,а дебне по всяко време,ето днес го мислиш от сутринта.Просто в началото трябва да очакваш атаки по всяко време и ситуации.
|
|
| |
shundi |
Дата: Вторник, 05-12-2017, 9:34 AM |Съобщение 253 |
С опит
| А да направо като гадно демонче е, само чака удобния момент.
|
|
| |
magisd |
Дата: Сряда, 06-12-2017, 6:40 AM |Съобщение 254 |
С опит
| Добро утре.Желая ви хубав и трезвен ден.
|
|
| |
shundi |
Дата: Сряда, 06-12-2017, 9:54 AM |Съобщение 255 |
С опит
| Не пия, но емоционално съм празен...явно някаква депресия ме обзема, не е присъщо за мен, някой да се е сблъсквал с подобно нещо.?
|
|
| |