Искам трезвен живот - Page 6 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Искам трезвен живот (тема на bababunchi)
Искам трезвен живот
Коцето! Дата: Понеделник, 27-03-2017, 6:59 PM |Съобщение 76
Група: Гост





Хаха, заплаха с БАН- моля не ставай смешна! Не стига че си късам нервите в тоя спрял форум в който никой не влиза, освен теб през и то през 15 /30 дни, ами и заплаха с бан. След този пост бана е от мен! Обидни епитети са сега, преди бе обвинение в алкохолизъм- много е удобно да се посочва следствието а да се укриват причините за тези ,,епитети". Не е и много мръснишко и подло! Поста е изтрит, защото покрай въпросните епитети са изложени така неудобните истини за техническите проблеми и безхаберието във форума, затова!
Вместо да се вземат многократните оплаквания и забележки, които са абсолютно основателни, за д асе задържи някой тук, те го плашат с бан и безхаберно с активнио бездействие не предприемат нищо!
Елица сега очаквам да каже ,,ама то само ти се оплакваш". Ами вярвам ти, то освен мен друг влиза ли тук? Сигурен съм, че е имало и други като мен, но те са избягали, видяли са че няма смисъл да се обяснават цветовете на сляпороден, чиято мисия в живота е да бъде пенсиониран от дезактивна дейност. Мисля да последвам техния пример.

Остани си тук в спрелия ти форум сама и си пиши и отговаряй, дискутирай сама, от мен ти и спрелия ти форум имате вечен БАН!!
 
July Дата: Вторник, 28-03-2017, 0:21 AM |Съобщение 77
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
Коце, прав си. Имаше и други. Повечето отидоха на сбирки и откриха спасение. В последният месец 4 човека тръгнали от тук се спасиха в АА. Ти засега намираш спасение само в критиката, недоволствата и обвиненията. Има изход. Знаеш. Можеш да откриеш спасението подобно на тези 4 и милионите трезви анонимни алкохолици по цял свят.
 
Коцето! Дата: Петък, 07-04-2017, 11:11 AM |Съобщение 78
Група: Гост





Аз, ,,викам" форума да си оправите, пък недоволствата може сами да се изпарят, когато поне едно нещо(като това да направи човек публикация) е наред.

А това в какво намирам спасение, не бързайте да съдите, че не се знае накрая какво ще излезе, кой, как, чрез какво и Кого...

Added (07-04-2017, 11:11 AM)
---------------------------------------------
Махнах се и форума спря!!
Хахахаха....

 
July Дата: Петък, 07-04-2017, 8:16 PM |Съобщение 79
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
В нашите книги се казва, че егоизма и егоцентризма са корена на бедите ни.
Когато започна моето възстановяване, твърдо отричах, че съм егоцентрична. Не разбирах какво означава егоцентризма, но твърдях, че това нещо (дето не го знаех какво е) го няма при мене. По-късно започнах да чета за егоцентризма. Не за друго, но за да докажа със сигурност, че го нямам. smile
Та, попаднах на обяснение и пример за егоцентризъм. Той бе следния.
Егоцентрик е детето, което когато върви си мисли, че луната, звездите, облаците и слънцето го следват. Когато спре мисли, че и те спират. Въобще, света си няма друга работа, освен да се върти около детето. Да му обръща внимание, да спира и да тръгва с него. Защото ако не го прави детето така реве, че само себе си дере smile
 
Коцето! Дата: Събота, 08-04-2017, 8:58 AM |Съобщение 80
Група: Гост





Хаха- мечтай си!!

Added (08-04-2017, 8:58 AM)
---------------------------------------------
Днес е събота а аз пак няма да ходя на сбирка, ужас значи... хахахахахахаааааа

 
hope Дата: Понеделник, 10-04-2017, 2:09 PM |Съобщение 81
С опит
Група: Потребител
Постове: 1647
Статус: Извън линия
Коцето,

Щом не ти се ходи на сбирки, не ходи. Щом не ти харесва този форум, не го харесвай. Токова е просто!
Само че като се заканя, че няма да ходя на сбирка, и пак, и пак няма да ходя, дали ще проваля сбирките? Като роптая срещу форума, ще го закрия ли?
Или и сбирките ще си продължат, и форумът ще си го има - добър или лош?! За тези, които ги харесват и ги намират за полезни?!

Негодуванията до никъде не ме водят, освен до нови, и още все ноеи негодувания, с които не правя нищо друго, освен да се самоунищожавам.
 
В АА (независимо дали ти харесва или не, но пак независимо дали ти харесва или не, този форум е на АА) имаме едно златно правило - "Живей и остави и другите да живеят". С мои си думи - съсредоточи се в себе си, променяй себе си, защото можеш само това, и остави и другите да се променят както изберат, защото и те имат това право и свобода, и които не са и не могат да бъдат мои.

Поздрави от мен и попътен вятър!
 
Коцето! Дата: Вторник, 11-04-2017, 8:42 AM |Съобщение 82
Група: Гост





Форумът е толкова зле, че пускането на тема е невъзможно! Какво има повече да говорим? Какво да ми харесва в този форум?
Сега вероятно ще ми кажете, че форума е ок, а проблема е в мен? Съжалявам, но форумът ви е много зле, защото вие сте зле!!
 
hope Дата: Вторник, 11-04-2017, 1:08 PM |Съобщение 83
С опит
Група: Потребител
Постове: 1647
Статус: Извън линия
smile  smile  smile

Вече казах това, което исках да кажа.

smile  smile  smile


Съобщението поправено от hope - Вторник, 11-04-2017, 1:09 PM
 
Коцето! Дата: Вторник, 11-04-2017, 9:43 PM |Съобщение 84
Група: Гост





Аз също- многократно!!
 
July Дата: Сряда, 12-04-2017, 1:04 PM |Съобщение 85
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
Да имаш реалистични очаквания

Понякога  очакваме прекалено много от хората и нещата. Ние никога няма да бъдем щастливи, ако очакваме нашият лекар да ни излекува незабавно или ако обвиняваме нашия учител за това, което не сме успяли да научим. Ние трябва да си изясним какво е реалистично да очакваме от другите и какво е това, за което сме отговорни за себе си самите ние. Същото е и с програмата: Ние не можем да съдим за нейната ефективност от това дали сме щастливи през цялото време.

Програмата ще бъде перфектна, само когато ние сме съвършени – нещо, което е невъзможно, защото това, което можем, е да се усъвършенстваме. Ние трябва да изоставим нашата детинска нагласа „ всичко или нищо“ и да станем по-реалистични. В края на краищата, били ли сме  някога напълно щастливи, през цялото време?
Дали не очакваме твърде много?

Висша сила, когато съм нещастен и недоволен от програмата, ми помогни да бъда честен със себе си за това къде се крие проблемът ми.

hope, искрена благодарност за това, което правиш години наред във форума!
Може би, днешният дар, ще помогне освен на мен и на Коцето, кой знае още на кого.
 
Коцето! Дата: Сряда, 12-04-2017, 2:57 PM |Съобщение 86
Група: Гост





July

Това което говориш са абсолютно несвързани глупости!
Тук многократно казвам, че има един и същи проблем- невъзможността да пусна тема! Досега никой не си направи труда да ми каже на обикновен човешки език защо не се получава, но вместо това си счупихте пръстите да ми пишете глупости! Явно това да искаш да постнеш нова тема е много крайно и нереалистично очакване от моя страна, спрямо форума на АА. Иначе това че си писал един час и поста ти изчезва в опита да го постнеш изобщо не е нищо нали? Така е омаловажавано, че макар и многократно да е бита камбаната, то дори не се споменава като проблем. Е.. разбира се, че това нали са чужди време и нерви!
Проблема с форума на АА многократно е излаган кратко и ясно, но от АА форум, постоянно ти обясняват как проблема е винаги само в оплакващият се. Отдавна не очаквам нищо от АА, особено от хора, чиито мозък така жестоко е увреден от алкохола, че връщането им в реалния и нормален живот е невъзможно нито за низша, нито за висша, нито за каквато и да било сила!
 
July Дата: Сряда, 12-04-2017, 5:14 PM |Съобщение 87
С опит
Група: Администратор
Постове: 328
Статус: Извън линия
Коце, регистрирай се.
Многократно съм ти отговаряла съвсем човешки тук, втори път, като отговор на мейл, който си генерирал от контакт формата на страницата в сайта и
трети път в личен имейл, когато ми го прати.
И на трите места съм отделила време за да ти отговоря. Не мога да направя регистрацията вместо теб. Споделял си, че ти е трудна, но не е по- трудна от
регистрация във Фейсбук или сайт за запознанства(примерно).
За пореден път споделям:
Вариантите за регистрация в този сайт са два:

1. Като се използва съществуващ профил
Влез чрез съществуващ профил в
  • uCoz uID
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter,   с един клик на бутона ще си вътре.


2. Прави се нова регистрация, като се попълва
Име:
Фамилия:
След това се натиска бутона: „Continue“ и се отваря нов прозорец
с:
Влез/Регистрирай се
Имейл:





I agree to the Terms of Use

Когато направиш това, не забравяй да поставиш отметка на: “I agree to the Terms of Use”  Отметката се поставя с клик на мишката. После натискаш бутона:“Sign up”
Генерира се имейл на имейла, който си посочил. В писмото ще има връзка чрез която с един клик на мишката върху нея, ще потвърдиш регистрацията си и с това, тя ще е завършена. После ще можеш да влизаш с един клик на мишката през бутона : " U"
Това е всичко.
Когато го направиш, ще можеш да пускаш нови теми. В момента сме направили настройка на форума, нерегистрирани потребители, да не могат да създават нови теми. Това е направено предвид ботовете, които постоянно пълнят форума със спам. Ако премахнем тази настройка, форумът става труден за четене, защото спама изобилства.
Дано съм ти помогнала отново!

П. п. Може да създам тема в близките дни, която да помага при регистрация и да помага при някой „технически“
неща във форума
 
elica Дата: Четвъртък, 13-04-2017, 5:46 AM |Съобщение 88
С опит
Група: Модератор
Постове: 184
Статус: Извън линия
Добро утро на всички тук! smile

И аз искам да ви благодаря - hope и july, че сте тук през всички тези години. Без излишен шум, но с ангажимент. 
Радвам се, че сме заедно в това.
 
hope Дата: Четвъртък, 13-04-2017, 11:27 AM |Съобщение 89
С опит
Група: Потребител
Постове: 1647
Статус: Извън линия
И аз съм благодарна, че ви има! smile

Светли Великденски празници на всички! Да царят мир, спокойствие и красота в душите и сърцата ви!

smile


Съобщението поправено от hope - Четвъртък, 13-04-2017, 1:00 PM
 
Коцето! Дата: Четвъртък, 13-04-2017, 11:40 AM |Съобщение 90
Група: Гост





Ааа не, нямам нерви вече да се занимавам с простащини!
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Искам трезвен живот (тема на bababunchi)
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz