Добре дошли! - Page 8 - Форум на АА в България

[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Forum moderator: elica  
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Добре дошли!
Добре дошли!
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 9:57 AM |Съобщение 106
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Разбира се,че има такъв варянт Танче.Дири това е много успешно решение.В АА си избират спонсори,и винаги при проблем им звънят,да си поговорят.Когато човек минал през това,което и ти те изслиша олеква много.Така,си на правишния път.Не се отказвай,това,че не става от пъвия път не значи,че няма да успееш.
 
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 10:07 AM |Съобщение 107
С опит
Група: Потребител
Постове: 54
Статус: Извън линия
Ето до къде води слабостта ми.Днес трябваше да водя сутринта малката на урок а съм забравила.Звъннаха да ме питат какво става ,а аз си чудя ,как да де измъкна и какво да излъжа.Сега наистина ми стана много тъпо.Чувствам се отвратително,много безотговорно от моя страна.

Започнах да чета една от книгите.Стъпките също ще прочета.
Относно сбиркине и спонсор,това е супер,но аз не мога да ходя на сбирки защото няма кой да гледа детето.Дори на един фризьор ходя с нея.
Shundi,това с махането на алкохола няма да ми помогне.На няколко пъти аз самата съм изливала уискито в мивката или тоялетната,твърдо решена ,че това е краят,но уве магазина е на една крачка разстояние .Аз примерно пия само уиски.В къщи има била,коняк ,вино и каквото се сетиш още,но няма ли уиски не пия.
 
shundi Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 10:12 AM |Съобщение 108
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
Ще успееш, може да не е от раз, то и аз така спирам почвам, това са изпитания, но не трябва да се отказваме, защото дъното е много близо
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 10:14 AM |Съобщение 109
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Таня сега пиеш само уиски,но повярвай продължиш ли ще пропиеш каквото има.Ако имаш желание пиши ми на лични може да поговорим,мога и да ти дам имената на АА който имат онлайн сбирка,може дори двете да се включим заедно за кураж.Не се предавай.
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 10:20 AM |Съобщение 110
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Ох не мога да се сдържа,в момента в на кафе нагледно вижда до какво и на къде те води алкохола.Обърква те и съсипва,много тъжно ми стана.
 
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 11:35 AM |Съобщение 111
С опит
Група: Потребител
Постове: 54
Статус: Извън линия
И аз го гледах.Много тъжно,наистина!На моменти виждам себе си в нея.

Пуснах си отделна тема.Мисля,че така ще е по-подредено,някак си.А и след време се надявам ,когато си върна назад и прочета през какво съм минала,да се усмихна доволна на себе си.
maqisq,по кое време са онлайн сбирките.Звучи ми идеален вариант да опитам.Ако се случват по обяд ,между 13:00 и 15:00 часа ще е супер.Тогава малката спи и ще ми е много удобно.
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 11:48 AM |Съобщение 112
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Танче,ще прегледам отново списъка тук,за такива по това време.Иначе знам за такйва на АА пшеничево тя е от 21-до22ч.И мисля,че АА Само за днес имат онлайн сбирка която е от 19ч.Но за да не те подведа ще погледна за сигурните дни и часове.Тук също в списъка на АА ги има групите,дните и часовете на реалните и онлайн сбирките.А колкото до предването,значи и ти си забелязала.Просто милото момиче,как сама вярва и се опитва да убеди всички ,че няма проблем с алкохола а с ПА.И аз донякъде се видях,тя беше слаба,объркана,не способна да мисли адекватно,не способна да се справи с проблемите.Много тъжно дано потърси помощ.
 
shundi Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 12:15 PM |Съобщение 113
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
Момичета, не се филмирайте допълнително!Фокусирайте се в/у собствените си проблеми, знаем какви са те и само напред и нагоре!Много хора има , като нас, същите, млади и стари, които са алкохолици...но не си го признават, дори пред себе си, първата крачка , която ние сме направили вече е да признаеш най-вече пред себе си, че имаш проблем с алкохола, че си подвластен на алкохола дори безсилен.Тази крачка сме я направили, с усилия, успехи, неуспехи , се надявам да се преборим с него(алкохол)!
 
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 12:49 PM |Съобщение 114
С опит
Група: Потребител
Постове: 54
Статус: Извън линия
Изсипах бутилката в тоалетната.Колко гадно мирише на джибра.
Уф,сигурно и аз така мириша ,след като пия.Отвратително!
Ние утре заминаваме малко на почивка за уикенда.Мелник,Рилски манастир...добре ще ми се отрази.
Ето,веднага взех да си мисля,как ще устискам вечерта,като седнем някъде.Отивам да си ударя един шамар...:)
Днес Таня!За днес мисли!
 
shundi Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 12:51 PM |Съобщение 115
С опит
Група: Потребител
Постове: 435
Статус: Извън линия
Да, за днес мисли, ще е готино, разнообразие, а на масата, наблегни на  вкусната и полезна храна!
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 1:08 PM |Съобщение 116
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Браво за уискито Помня аз доста бутилки съм изпоизхвърлила при опитите си да спра.Но знаете ли от сегашното си виждане,осъзнавам,че тогава не съм била изкрена в желанието си да спра.Не,че не съм искала,но някак все шикалкавех.Все имах надежда,че от едо понякога няма страшно и,че ще успея някак да го контролирам.Или пък опитвах да спра заради други неща,а не защото аз не искам и тн.Разбирам ви донякъде и защо ви е толкова трудно,все пак вие сте осъзнали проблема си навреме,и някак не си представяте,че за нула време може да запиете от сутринта или да загубите нещо заради тази гад.Но ако сте упорити съм сигурна,че ще успеете да спрете сега навреме.
 
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 1:52 PM |Съобщение 117
С опит
Група: Потребител
Постове: 54
Статус: Извън линия
Нормално ли е това постоянно чувство на вина,което усещам?Постоянно се сещам за глупостите,които съм направила,когато пия.Ето днес например ,не съм спряла да мисля ,че пропуснах урока на детето,също така,че звънях на не знам колко души и кой знае какви глупости съм говорила.За някои се сещам,за други не.Отвратително е това усещане за вина и срам.Май е най-добре да изляза на въздух и да се разсея.Така като стоя и се сааабвинявам нищо няма да променя.
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 1:59 PM |Съобщение 118
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Танче спокойно,нормално е ,дори това е основното нещо,което ни вкарва в омагйосания кръг.Чустваш се виновна,защото си се напила,за да забравиш искаш пак да се напиеш,но това води до нови проблеми и вина,и така до безкрай.Но ако издържиш да не пиеш,ще намериш решение,за проблема без да го осложняваш.Ще се чуеш спознатите след някой ден,ще се извиниш ако трябва,или ще видиш,че нищо не е станало,и всичко ще отмине.
 
tanyaivanova1984 Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 2:15 PM |Съобщение 119
С опит
Група: Потребител
Постове: 54
Статус: Извън линия
Честно казано въобще не ми се пие и не усещам към момента такава нужда,за да забравя.Самото чувство обаче е много неприятно.Кой знае,какво си мислят за мен.Спирам да го мисля или поне ще се опитам.
Снощи пък едни ненормални мисли имах,какви ли не глупости и лоши неща не си мислех.Явно това е част от болестта.Даже не можах да спя,по едно време почна да ме боли нещо ниско долу.Легнах в 1:00 и станах да пия кафе в 6:00.Дори детето снощи за пръв път не искаше да заспи при мен,а легна при баща си.Горкото,сигурно и то ме усеща.Звуча като някой страдалец.Трябва да вдигна главата горе и да я държа там.
 
magisd Дата: Четвъртък, 23-11-2017, 2:24 PM |Съобщение 120
С опит
Група: Потребител
Постове: 342
Статус: Извън линия
Вината,срама,натрапливите мисли и тревожността са част от болеста.Но помисли,нищо няма да оправиш с самообвинения.Освен това,станалото,станало не можеш да промениш миналото,но от теб зависи днес как ще е.И това,кой,какво си е помислил не е важно.Какво пък толкова може да си казала по тел.избръсила си някоя глупост,разбрали са,че си фиркана и толко.Всяко чудо за три дни.Така,че горе главата.Ако ти стане много трудно или напрегнато знаеш как да ме намериш.
 
Форум на АА в България » AA Форум » Форум на Анонимни Алкохолици » Добре дошли!
Search:

Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz