АА за жените

Начало » Артикли » АА за жените

Публикации в категория: 2
показани публикации: 1-2

Сортирай по: Дата · Име · Рейтиг · Коментари · Прегледи

Авторските права на английските текстове поместени в сайта принадлежат на АА Grapevine, Ins 2002; Оригиналните текстове са на собственика на сайта: http://www.aa.org

Писмо до една алкохоличка

Ти може да си на всякаква възраст – студентка, млада майка, специалистка, почитана в професията си, съпруга на най-видния мъж в града, строга баба. Може би си общителен човек – душата на всяка компания или един изплашен, комплексиран, малък човек, който трябва да почерпи кураж от бутилката преди да предприеме нещо, колкото и просто то да изглежда на околните.

Може би пиеш от месеци или години. Ако някой те нарече "алкохолик”, ти би се ужасила, отричайки го категорично, колебаейки се същевременно дали не си един от тях. Аз ще ти отговоря: " Ако ти не можеш да контролираш пиенето си, ако в момента пиеш повече, отколкото би желала да признаеш, шансовете са че си.” Когато споменавам думата "алкохолик” аз имам предвид човек, сполетян от болест. Тя се развива прогресиращо като постепенно стеснява светогледа на заболелия до състояние, когато нищо друго, освен алкохола, не е желано и реално.

АА за жените | Прегледи: 3647 | Добавено от : July | Дата: 22-01-2012 | Коментари (0)

АА за жени

Вие не сте сами

Ако мислите, че имате проблем с алкохола, ако подозирате, че пиянството може да бъде един от проблемите ви, то в тази брошура ще прочетете истории на жени, които са мислели и чувствали същото.

Колкото и различни да са били те, в края на краищата са стигнали до разбирането за това, че алкохолът сериозно влияе на живота им. За всички тези жени – млади, на средна възраст и стари, домакини, делови жени, студентки, осигурени и бедни, принадлежащи към най-различни социални и етнически групи – отговорът е един и същ. С помощта на простичката Програма на АА те са намерили начин да спрат да пият, да останат трезви, да направят своя живот в трезвост пълноценен и плодотворен, отколкото всяка от тях би могла да си го представи.

АА за жените | Прегледи: 2846 | Добавено от : loyola | Дата: 15-01-2012 | Коментари (0)

Меню:
Секция с категории:
Новите членове питат [20]
Към близките [3]
Групата на АА [7]
...там, където всичко започва
Към свещенослужителите и духовенството [4]
АА в изправителни учреждения [4]
0т историята на АА [0]
Третия завет на АА - Служенето [4]
Лични истории. Пубикувани в АА Grapevine [2]
АА за жените [2]
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Ал-Анон в България

Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz