АА Новини » 2011 » Октомври » 12 » 40- та Генерална Конференция на Анонимни Алкохолици в Полша

Авторските права на английските текстове поместени в сайта принадлежат на АА Grapevine, Ins 2002; Оригиналните текстове са на собственика на сайта: http://www.aa.org

12:50 PM
40- та Генерална Конференция на Анонимни Алкохолици в Полша

Скъпи приятели,

Между 10-ти и 13 ноември 2011 г., ще се проведе 40-тата Генералната Конференция за Служене (General Service Conference )на Анонимни Алкохолици в Полша  в Sielpa близо до Końskie - един град, разположен на около 135 км от Варшава. Основната тема на конференцията е "Единството като Нашата гаранция".

Заедно с Анонимни Алкохолици във Великобритания бихме искали да поканим двама представители от Вашата страна да вземат участие в това събитие. Ние планираме да организираме няколко международни срещи по време на конференцията, в която представителите на източно-европейските и западно-европейските страни ще се срещнат помежду си. Бихме искали тези срещи да дадат възможност да споделим своя опит, сила и надежда как да се изгради структура за ефективно обслужване , как да се публикува литература (като се вземат предвид юридически и практически фактори) и накрая, но не на последно място, бихме искали да насърчи страните , които не са присъствали на Европейската среща за служба  (European Service Meeting )да го направят.

Бихме искали да подчертаем, че нашата цел не е да се създадат нови мултинационални структура, като ESM или the East European Service Meeting (Източна Европа среща на услуги), но "да се отнесат посланието до все още страдащите алкохолници" чрез обмен на опит.

Бихме искали да Ви помолим да ни изпратите предложенията на теми, които могат да бъдат обсъждани по време на индивидуалните срещи. Ако имате някакъв опит, който бихте искали да споделим или ако търсите опит в някои области, не се колебайте да ни пишете на адрес: aa@aa.org.pl Предложенията трябва да бъдат изпратени до 30 септември 2011.

Приложено Ви изпращаме формуляра за регистрация. Моля, да го попълните и да се върне до 30 септември 2011. Можете да изпратите формуляра по факс Biuro služby Krajowej AA w Polsce на +48228280494 или по електронна поща на адрес: aa@aa.org.pl Скоро ще получите програмата на Конференцията  и информация за датите за международни срещи по пощата.

В същото време, моля, бъдете така любезен да ни изпратите информация за времето и мястото на пристигането си. Ние ще организираме превоз на гостите от Варшава до Sielpia на 10 ноември 2011 г. в 10 ч.
Моля, имайте това време и дата в предвид, когато планирате пътуванията си.

В Fellowship,

Организаторите

Прегледи: 1353 | Добавен от : July | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Само регистрирани потребители могат да добавят коментари
[ Регистрация | Влез ]
Меню:
Наши приятели:
Анонимни Алкохолици в европейския регион
Сайтове на АА по целия свят
АА Грейпвайн - международен журнал на Анонимни Алкохолици
Ал-Анон в България

Търсене:

Статистика:

Всичко на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Боже, дари ни смирението да приемаме нещата, които не можем да променим,
смелостта, да променяме нещата, които можем да променим и мъдростта да разбираме разликата.
Site created in uCoz